Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα δεν θα μπορούσε ν’ αφήσει αδιάφορους τους Ιταλούς. Οι οποίοι με  δημοσιεύματα δίνουν κάποια παραπάνω στοιχεία για την υπόθεση. Όπως αναφέρουν ο παίκτης είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό την επιθυμία του ν’ ανανεώσει τη συνεργασία του με την Κάλιαρι. Με την οποία έχει συμβόλαιο για ακόμη […]

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα δεν θα μπορούσε ν’ αφήσει αδιάφορους τους Ιταλούς. Οι οποίοι με  δημοσιεύματα δίνουν κάποια παραπάνω στοιχεία για την υπόθεση.

Όπως αναφέρουν ο παίκτης είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό την επιθυμία του ν’ ανανεώσει τη συνεργασία του με την Κάλιαρι. Με την οποία έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο. Ωστόσο κάτι τέτοιο έχει σταματήσει τελείως εδώ και περίπου ένα μήνα. Με τον Ντεϊόλα να μη μοιάζει πλέον αρκετά θετικός σ΄ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα η πρόταση του ΠΑΟΚ έχει γίνει γνωστή τόσο στην ομάδα όσο και στον παίκτη.

https://www.youtube.com/watch?v=FSKGijC7Q_8

Ο 25χρονος μέσος δεν αναμένεται να παραχωρηθεί …εύκολα από την Κάλιαρι. Ο σύλλογος θα ζητήσει σίγουρα κάποιο μεγάλο ποσό για τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Από το περιβάλλον του παίκτη δεν προκύπτει κάποια εξέλιξη. Ενώ γίνεται λόγος για εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες.

https://www.youtube.com/watch?v=XyupH2FWRp8

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ