Ο τουρκικός Τύπος ίσως κάνει την… τρίχα τριχιά, πάντως από σήμερα το απόγευμα ισχυρίζεται ότι η Γαλατσαράϊ βλέπει Ουάρντα. Τουρκικά σάιτ θεωρούν ότι το χθεσινό επεισόδιο με τον Λουτσέσκου σημαίνει την αρχή του τέλους για τον Αιγύπτιο στον ΠΑΟΚ. Και, μάλλον προτρέχοντας λίγο, έκαναν ήδη τον Ουάρντα… Κωνσταντινουπολίτη. Οι Τούρκοι συνάδελφοι θεωρούν δεδομένο ότι ο […]

Ο τουρκικός Τύπος ίσως κάνει την… τρίχα τριχιά, πάντως από σήμερα το απόγευμα ισχυρίζεται ότι η Γαλατσαράϊ βλέπει Ουάρντα. Τουρκικά σάιτ θεωρούν ότι το χθεσινό επεισόδιο με τον Λουτσέσκου σημαίνει την αρχή του τέλους για τον Αιγύπτιο στον ΠΑΟΚ. Και, μάλλον προτρέχοντας λίγο, έκαναν ήδη τον Ουάρντα… Κωνσταντινουπολίτη.

Οι Τούρκοι συνάδελφοι θεωρούν δεδομένο ότι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται πλέον από του Ρουμάνο τεχνικό. Και σ’ αυτό βασίζουν και το “ρεπορτάζ” τους. Ωστόσο πηγές από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία δεν έχουν την ίδια οπτική.

Ένα… αναπόφευκτο επεισόδιο

Ο Ουάρντα είναι γνωστό ότι έχει ξεσπάσματα. Και ο Λουτσέσκου είναι γνωστό ότι δεν αντέχει περιστατικά απειθαρχίας. Ότι κάποια στιγμή θα συγκρούονταν ήταν σχεδόν αναπόφευκτο. Από το σημείο αυτό όμως μέχρι να θεωρείται δεδομένο ότι ο Αιγύπτιος θα δοθεί μεταγραφή, υπάρχει απόσταση. Μάλλον μεγάλη.

Ποδοσφαιρικά, ο Αιγύπτιος συνιστά μια εξαιρετικά χρήσιμη μονάδα. Κι από πλευράς του, ο Λουτσέσκου είναι αρκετά έμπειρος για να “κάψει” τόσο νωρίς ένα σημαντικό περιουσιακό και αγωνιστικό στοιχείο της ομάδας. Άλλωστε ο Ουάρντα έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι.
Ναι. Κλότσησε ένα μπουκάλι και διώχθηκε από μια προπόνηση στην προετοιμασία. Αλλά αυτό δε σημαίνει και ότι… πρέπει από τώρα να αναζητήσει αλλού την καριέρα του. Όσο κι αν στενοχωρεί κάτι τέτοιο τους Τούρκους συναδέλφους, μάλλον πρέπει να κάνουν υπομονή.

Το πιο πιθανό είναι ότι, προς το παρόν, συμβιβαστική λύση θα βρεθεί μεταξύ Λουτσέσκου και Ουάρντα. Εάν ο Αιγύπτιος επιμείνει σε αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, το θέμα αλλάζει. Προς στιγμήν όμως, η όρεξη της Γαλατασαράϊ έχει ανοίξει μάλλον πρόωρα…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик