Νέα νίκη για τους παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη.

Ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδό του στη Super League έκανε ο Πανσερραϊκός, ο οποίος στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League 2 υποδέχθηκε και κέρδισε με 2-0 τη Βέροια.

Οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν τρεις διαδοχικές νίκες και βρίσκονται πλέον στο +12 από την ΑΕΛ, η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Σε δεινή θέση βρίσκεται η «βασίλισσα του Βορρά». Έμεινε για τέταρτο διαδοχικό ματς μακριά από τη νίκη και βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ο Αντμίρ Μπαΐροβιτς άνοιξε το σκορ στο 17’ και ο Ανδρέας Κατσαντώνης διπλασίασε τα τέρμα της ομάδας του στο 60’.

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Ζέρης, Πεταυράκης, Παπάζογλου (87′ λ.τ Λυμπεράκης), Αυλωνίτης, Στάικος (57′ Κολομπίνο), Θυμιάνης, Μούργος (57′ Σοφιανός), Στίνα, Μπαΐροβιτς (72′ λ.τ Κανίς), Σαΐντ (57′ Κατσαντώνης).

Βέροια (Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Ντουμάνης, Περδίκης (90+3′ λ.τ Ισαακίδης), Μπουκουβάλας, Κολλαράς, Μπελεβώνης (68′ Κασέμι), Μασούρας, Μπουόλι, Γιουκούδης (84′ Γιαγτζίδης), Ζε Εσόνο, Ελευθεριάδης (68′ Μπαϊντού).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:





2-0 με κεφαλιά του Κατσαντώνη που μόλις μπήκε στο ματς:




Εκπληκτική επέμβαση του Κατσίκα που λέει «όχι» στον Ελευθεριάδη:




Πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Σαΐντ στον Περδίκη:




1-0 για τους γηπεδούχους με κοντινή προβολή του Μπαΐροβιτς:



Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ