Μια πολύ μεγάλη διάκριση για το κορίτσι από τα Χανιά που θα παίξει στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα γυναικών του κόσμου. Στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Μια γεμάτη καριέρα που φτάνει στο πικ με αυτήν την μεταγραφή στην Μπερμιγχαμ.  Ξεκίνησε στα Χανιά, όπου έκανε πράγματα και θαύματα και έδειξε γρήγορα ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν χωράει το ταλέντο […]

Μια πολύ μεγάλη διάκριση για το κορίτσι από τα Χανιά που θα παίξει στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα γυναικών του κόσμου. Στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Μια γεμάτη καριέρα που φτάνει στο πικ με αυτήν την μεταγραφή στην Μπερμιγχαμ.  Ξεκίνησε στα Χανιά, όπου έκανε πράγματα και θαύματα και έδειξε γρήγορα ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν χωράει το ταλέντο της.

Ένα κορίτσι από τα Χανιά κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και θα αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη απέναντι σε παίκτριες σούπερ σταρ του παγκόσμιου αθλητισμού.

Η Βεατρίκη Σαρρή ανακοινώθηκε από την Μπέρμιγχαμ, ομάδα, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση της FA Women’s Super League, πρώτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου γυναικών. Με λίγα λόγια μία Ελληνίδα θα αγωνιστεί στη γυναικεία Premier League!

Ασύλληπτο επίτευγμα για το ποδόσφαιρο της χώρας μας, που καθημερινά «βουλιάζει» ολοένα και περισσότερο.

Η 23χρονη ακραία επιθετικός (και αμυντικός υπό συνθήκη) έχει ήδη στην πλάτη της μίας σπουδαία καριέρα με δύο σεζόν στην Championship (2η κατηγορία), όπου με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ άγγιξε την άνοδο. Στη Σέφιλντ συνεργάστηκε με την Κάρλα Γουόρντ, νυν τεχνικό της Μπέρμιγχαμ, η οποία εκτιμά απεριόριστα το ταλέντο της και εισηγήθηκε την απόκτησή της.

Νωρίτερα, η καριέρα της Σαρρή στην Αγγλία είχε ξεκινήσει από τη Φάιλντ, ομάδα χαμηλότερων κατηγοριών ενώ στην Ελλάδα προτού κάνει το μεγάλο άλμα, το όνομά της συνδυάστηκε με την δική της πόλη, τα Χανιά, όπου έκανε πράγματα και θαύματα και έδειξε γρήγορα ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν χωράει το ταλέντο της.

Παρ’ ότι σταθερά μέλος του αγγλικού ποδοσφαίρου, η Βεατρίκη Σαρρή δεν έχει βρει τη θέση, που της αρμόζει στην ελληνική Εθνική Ομάδα, έχοντας λίγο χρόνο συμμετοχής συγκριτικά με την πορεία και τις ικανότητές της.

Από ‘δω και στο εξής, οι Άγγλοι θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθούν κάθε εβδομάδα στα μεγαλύτερα γήπεδα της χώρας τους, με την Ελληνίδα παίκτρια να ζει το δικό της όνειρο στο Νησί.

«Είμαι ενθουσιασμένη, που υπέγραψα στις «Μπλε». Είναι τιμή για μένα να είμαι μέλος ενός τόσο ιστορικού κλαμπ. Είμαι ευγνώμων στον σύλλογο και στην προπονήτρια, που έδειξαν τέτοια εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Μου έχουν δώσει μία τεράστια ευκαιρία να ζήσω το όνειρό μου και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει μεγάλα πράγματα», είπε στα πρώτα της λόγια μετά τη σπουδαία μεταγραφή της.

Χαρακτηριστικό του επιπέδου, που θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής η Ελληνίδα ποδοσφαιρίστρια είναι ο τρόπος, με τον οποίο η Μπέρμιγχαμ την παρουσίασε μέσω Social Media.

Δείτε τις αναρτήσεις της αγγλικής ομάδας:

Πηγή: Sportime

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ