Οι δύο μεγάλοι παίχτες Βασίλης Σπανούλης και Νίκος Ζήσης αποφάσισαν ως συνταξιούχοι πλέον να πάρουν τις οικογένειες τους και να κάνουν μαζί τις οικογενειακές τους διακοπές. Μετά από ώριμη απόφαση και με το σκεπτικό του να φύγει με το κεφάλι ψηλά, αποφάσισε ότι ήρθε η μεγάλη στιγμή. Ο Βασίλης Σπανούλης πήρε την μεγάλη απόφαση να […]

Οι δύο μεγάλοι παίχτες Βασίλης Σπανούλης και Νίκος Ζήσης αποφάσισαν ως συνταξιούχοι πλέον να πάρουν τις οικογένειες τους και να κάνουν μαζί τις οικογενειακές τους διακοπές.

Μετά από ώριμη απόφαση και με το σκεπτικό του να φύγει με το κεφάλι ψηλά, αποφάσισε ότι ήρθε η μεγάλη στιγμή. Ο Βασίλης Σπανούλης πήρε την μεγάλη απόφαση να σταματήσει το αγαπημένο του μπάσκετ.

Αλλά πρόσφατα ακόμα ένας μεγάλος του Ελληνικού μπάσκετ πήρε την απόφαση να σταματήσει. Μιλάμε για τον Νίκο Ζήση

Αλλά οι δύο μεγάλοι καλαθοσφαιριστές είναι πολύ καλοί φίλοι και κουμπάροι. Αλλά έχουν ακόμα κάτι που τους ενώνει. Έχουν και οι δύο μεγάλες οικογένειες με τον Βασίλη Σπανούλη και την σύζυγο του να έχουν έξι παιδιά και τον Νίκο Ζήση με την σύζυγο του να έχουν τέσσερα παιδιά. Άνετα παίζουν οικογενειακό διπλό.

Βρήκαν την ευκαιρία χωρίς επαγγελματικές υποχρεώσεις να πάρουν τις οικογένειες τους και να πάνε για καλοκαιρινές διακοπές.

Τόπος προορισμού η πανέμορφη Κρήτη και έβγαλαν μαζί οι δύο οικογένειες μια φωτογραφία και το αποτέλεσμα είναι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Μάλιστα η Ολυμπία Χοψονίδου έβαλε και μια όμορφη λεζάντα:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ