Συνεχίζει με νίκη ο  Άρης με φόρα από το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κέρδισε και τον δυνατό ΟΦΗ μέσα στο Γεντί Κουλε, που δεν είναι και η πιο εύκολη έδρα, και συνεχίζει να ζει το όνειρο του. Γιατί τελικά η πρωτιά μετράει για τον φετινό Άρη! Άρης (Άκης Μάντζιος): Μπουσέ, Σούντγκρεν, Σάκιτς, Ρόουζ, Μπεναλουάν, Σάσα, […]

Συνεχίζει με νίκη ο  Άρης με φόρα από το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κέρδισε και τον δυνατό ΟΦΗ μέσα στο Γεντί Κουλε, που δεν είναι και η πιο εύκολη έδρα, και συνεχίζει να ζει το όνειρο του. Γιατί τελικά η πρωτιά μετράει για τον φετινό Άρη!

Άρης (Άκης Μάντζιος): Μπουσέ, Σούντγκρεν, Σάκιτς, Ρόουζ, Μπεναλουάν, Σάσα, Ματίγια, Μπρούνο Γκάμα, Κόστα, Μπερτόλιο, Μάνος

Ο ΑΡΗΣ την φετινή χρονιά παίζει για το ραντεβού με την ιστορία του.

Ο Άρης συνέχισε να εντυπωσιάζει καθαρίζοντας και τον ΟΦΗ στην Κρήτη, σε μια συνάντηση που ήξερε τι ήθελε και πως να το πάρει. Απόλυτα δίκαιη η νίκη του φιλοξενούμενου. Πάτησε ξανά κορυφή, που δεν την αφήνει από κοντά του με την μέχρι τώρα πορεία του. 

Με δύο Μπερτόλιο και ένα του Ματίγια με πέναλτι, ο Άρης πήρε την 5η εκτός έδρας νίκη

Από το ξεκίνημα του αγώνα και με εξαίρεση ένα δεκάλεπτο (στο διάστημα από το 15-25′) οι Κίτρινοι έκαναν ό,τι ήθελαν μέσα στο γήπεδο και δημιουργούσαν συνεχώς φάσεις μπροστά από τα καρέ του Σωτηρίου. Κύριος εκφραστής αυτών ήταν ο Σίλβα (πήρε θέση βασικού αντί του Γκαρσία), που γενικώς είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Σούντγκρεν στη δεξιά πτέρυγα. Βέβαια, όλα τα λεφτά για τον Αρη ήταν ο Φακούντο Μπερτόγλιο που αποτελεί το «κλειδί» του Αρη τη φετινή σεζόν, αλλά και ο MVP της αναμέτρησης.

ΟΦΗ - Αρης 0-3 (vids) | Superleague Interwetten | gazzetta.gr

Ο αγώνας

Πρώτο ημίχρονο

Στα 18” το σουτ του Σίλβα από πλάγια δεξιά άουτ. Δυνατά μπαίνει ο Άρης!

9′ Φοβερός συνδυασμός των παικτών του Άρη, ο Σίλβα παράλληλη σέντρα, ο Μάνος δεν βρίσκει την μπάλα. Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη!

Ο Γκάμα πασάρει κάθετα στον Μάνο, που σουτάρει με το δεξί, ασθενής επέμβαση του Σωτηρίου και ο Μπερτόλιο από κοντά στην κενή εστία 0-1.

Στο 42′ ο φορμαρισμένος Αργεντινός μεσοεπιθετικός σκόραρε πάλι!Από την εκτέλεση κόρνερ του Ματίγια, ο Μπεναλουάν την κεφαλιά, ο Μπερτόλιο ακουμπά την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή για το 0-2. 

Ο Άρης ήταν σαφώς καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο

Super League 1 live, ΟΦΗ-Άρης 0-2 (Β' ημίχρονο) - Δείτε τα γκολ

Δεύτερο ημίχρονο

Ο ΟΦΗ έχει σαφέστατα τον έλεγχο του ματς στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά στην μοναδική μεγάλη του φάση στο διάστημα αυτό, δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο Άρης έπαιξε καλά στην κόντρα επίθεση που προήλθε το τρίτο γκολ.

66′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Μπεναλουάν σταματά τον Στάρτζεον στο πλασέ από το πέναλτι, το πλασέ του Σαρντινέρο άουτ.
.
74′ Πέναλτι κερδίζει ο Μάνος από τον Βαφέα και κίτρινη κάρτα! ΓΚΟΛ ο Ματίγια πού έστειλε στην άλλη γωνία τον Σωτηρίου.
.

Ο προπονητής του Άρη μίλησε για τον αγώνα.

«Κλείσαμε τη χρονιά πολύ καλά. Κάναμε μια επιβλητική εμφάνιση και πετύχαμε μια πεντακάθαρη νίκη. Ήμασταν πολύ σοβαροί και πειθαρχημένοι στο πλάνο μας και θα έλεγα άριστοι τακτικά. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά αλλά και στην οικογένεια του Άρη και στους συνεργάτες μου τους οποίους ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία και τη βοήθεια που προσφέρουν στην ομάδα».

«Το είχα πει και το είδαμε αν εξαιρέσουμε το τελευταίο δεκάλεπτο όπου κάναμε αρκετά λάθη γιατί χαλαρώσαμε. Η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη και σοβαρή, αφήσαμε πίσω μας ότι έγινε την περασμένη εβδομάδα. Είχαμε απίστευτη σταθερότητα και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε ψηλά. Η ομάδα είναι ψημένη για τις νίκες».

«Το είχαμε πει ότι θέλουμε να κερδίζουμε. Δε κοιτάμε τη στατιστική αλλά θέλουμε να πηγαίνουμε σε κάθε γήπεδο για να κερδίσουμε. Είμαστε ικανοποιημένοι σε μεγάλο βαθμό. Τώρα θέλουμε να ηρεμήσουμε και να ξεκουραστούμε γιατί ακολουθεί ένας Γολγοθάς με συνεχόμενα παιχνίδια τον Γενάρη και τον Φεβρουάριο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ