Ήταν ο βασικός μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού το καλοκαίρι, αλλά δεν έγινε η μεταγραφή του, αν και ο ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε γιατί πίεσε με τον τρόπο του να πιάσει λιμάνι. Τώρα ο Ολυμπιακός δίνει μάχη με την Σπόρτινγκ, αλλά σύμφωνα με μτους Πορτογάλους η Ελληνική ομάδα εχει το πάνω χέρι για την μεταγραφή. Ο Ματέους Ρέις […]

Ήταν ο βασικός μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού το καλοκαίρι, αλλά δεν έγινε η μεταγραφή του, αν και ο ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε γιατί πίεσε με τον τρόπο του να πιάσει λιμάνι. Τώρα ο Ολυμπιακός δίνει μάχη με την Σπόρτινγκ, αλλά σύμφωνα με μτους Πορτογάλους η Ελληνική ομάδα εχει το πάνω χέρι για την μεταγραφή.

Ο Ματέους Ρέις ήταν και είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κώστα Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Πορτογάλο τεχνικό να είχε ζητήσει την απόκτησή του το καλοκαίρι, αλλά η περίεργη συμπεριφορά της ομάδας του δεν επέτρεψε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Τιμωρία γιατί αρνήθηκε να παίξει ο Ρέις, που ζήτησε να πάει στον Ολυμπιακό!

Η O Jogo μάλιστα σε ρεπορτάζ της βάζει ξανά στο κόλπο για την απόκτηση του Ματέους Ρέις τον Ολυμπιακό. Ανάμεσα στα άλλα μεταδίδει πως «το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ματέους Ρέις αναθερμάνθηκε, τη στιγμή που η Σπόρτινγκ προσπαθεί να φτάσει σε συμφωνία με την Ρίο Άβε. Η Σπόρτινγκ απέκτησε ισχυρό ανταγωνισμό και δυσκολεύει πολύ η προσπάθειά της για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, ο οποίος είναι τιμωρημένος από τη διοίκηση της Ρίο Άβε». Ο 25χρονος αριστερός μπακ είναι στόχος των Πειραιωτών εδώ και μήνες και ειδικότερα από το περασμένο καλοκαίρι και μετά.

 Ο Βραζιλιάνος παίκτης έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στις Σάο Πάουλο, Μπαΐα και Μορεϊρένσε. Το συμβόλαιο του τελειώνει την φετινή χρονιά και τον Ιανουάριο θα μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος σε όποια ομάδα θέλει. Μπορεί ο Ολυμπιακός με ένα μικρό σχετικά ποσό να τον κάνει δικό του από τον Ιανουάριο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι παίζει δυνατά και η Σπόρτινγκ για την απόκτηση του.

Matheus Reis está de castigo - Rio Ave - Jornal Record

Και για αυτό το λόγο έχουν ξεκινήσει εκ νέου επαφές με τον Ματέους Ρέις.

Προβληματισμένος ο Πέδρο Μαρτίνς για την θέση του αριστερού μπακ αφού παραμένει σε εκκρεμότητα, παρόλες τις κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι. Από την μία ο Βινάγκρε που ήρθε αλλά ουσιαστικά δεν ακούμπησε, και αυτό το λίγο που έδειξε ήταν κάτω του μετρίου, και ο Χολέμπας κάνει αυτό που πρέπει σύμφωνα με τις δυνατότητες του για την ηλικία του, αλλά δεν μπορεί να είναι η βασική επιλογή. Άλλωστε για μπακ απ αποκτήθηκε.

Πιο αναλυτικά έχουμε τον Βιναγκρε που έχουμε ξεχάσει την παρουσία του. Όλη την διακοπή ήταν στην Πορτογαλία για τον τραυματισμό του, αλλά σίγουρα δεν αισθάνεται καλά με την παρουσία του και τον χρόνο συμμετοχής του, Κάτι που η ευθύνη είναι δικιά του με τις μέτριες εμφανίσεις του όταν χρησιμοποιήθηκε και μετά ήταν  οι τραυματισμοί του.

Το κόλπο με Ραφίνια αριστερά και Τρέγκε δεξιά δεν είναι για μόνιμη λύση, άρα το αφήνουμε, και η περίπτωση του 21χρονου Νορβηγού Φρέντρικ Άντρε Μπιόρκαν είναι σε εξέλιξη και μπορεί οι Νορβηγοί να το θεωρούν σίγουρο ότι ο ποδοσφαιριστής της Μπόντο θα γίνει κάτοικος Πειραιά τον Ιανουάριο, αλλά μην το δένουμε και κόμπο, γιατί ο Πορτογάλος θέλει κάτι άλλο, και μάλιστα τον ήθελε από το καλοκαίρι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι