Θα το γράφουμε στην εισαγωγή μας συνεχώς. Τον έδωσαν για ένα κομμάτι ψωμί στην Ολλανδική Φένλο και αυτός φροντίζει σε κάθε αγωνιστική να δίνει την απάντηση του. Σκόραρε για έβδομη φορά σε οχτώ αγώνες με την ομάδα του, είναι ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος, οι φίλαθλοι τον λατρεύουν και αναμένεται συνέχεια!  Απίστευτο και ονειρεμένο ξεκίνημα […]

Θα το γράφουμε στην εισαγωγή μας συνεχώς. Τον έδωσαν για ένα κομμάτι ψωμί στην Ολλανδική Φένλο και αυτός φροντίζει σε κάθε αγωνιστική να δίνει την απάντηση του. Σκόραρε για έβδομη φορά σε οχτώ αγώνες με την ομάδα του, είναι ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος, οι φίλαθλοι τον λατρεύουν και αναμένεται συνέχεια! 

Απίστευτο και ονειρεμένο ξεκίνημα κάνει στο Ολλανδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Φένλο ο Γιώργος Γιακουμάκης. Ο μέχρι πρότινος επιθετικός της ΑΕΚ πέτυχε ακόμα ένα γκολ και έχει κάνει το απίστευτο να σκοράρει 7 γκολ (9 συνολικά) στους οχτώ πρώτους αγώνες της ομάδα του και να βρίσκεται δεύτερος σκόρερ στην Eredivisie.

Ο 25χρονος φορ μοιάζει ασταμάτητος σκοράροντας με αξιοθαύμαστη σταθερότητα με τη φανέλα της Φένλο.

Ο Γιακουμάκης αγωνίστηκε σήμερα με την ομάδα του απέναντι στην Χέρακλες και σκοράροντας στο 88’ το νικητήριο γκολ χάρισε στην Φένλο το τρίποντο με σκορ 3-2. Μάλιστα στο σημερινό παιχνίδι έχασε και πέναλτι στο α’ ημίχρονο με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει την εκτέλεσή του…

Ο Γιακουμάκης, ο οποίος πρόσφατα ήδη να είναι στις επιλογές για την Εθνική Ελλάδας.

Νέο πρόσωπο στην Εθνική, όπως είχε ήδη γίνει γνωστό, είναι ο Γιώργος Γιακουμάκης, που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν στην Ολλανδία με τη Φένλο. Τα γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη με την φανέλα της Φένλο στο ολλανδικό πρωτάθλημα του άνοιξαν την πόρτα της εθνικής ομάδας, καθώς κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Τζον Φαν Σιπ, για τα ματς με Μολδαβία και Σλοβενία για το Nations League. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ