Ο Ολυμπιακός χωρίς Nα παίξει αρκετά καλά καθάρισε όμως με το τρίποντο στην δύσκολη έδρα του Παναιτωλικού. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς παίζει όσο χρειάζεται και με την μεγάλη διαφορά ποιότητας που έχει από τους αντιπάλους της κερδίζει τους αγώνες. Σήμερα δεν ανέβασε πολύ τις στροφές, υπήρχε και το μεγάλο ροτέισον, 7 αλλαγές σε σχέση […]

Ο Ολυμπιακός χωρίς Nα παίξει αρκετά καλά καθάρισε όμως με το τρίποντο στην δύσκολη έδρα του Παναιτωλικού. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς παίζει όσο χρειάζεται και με την μεγάλη διαφορά ποιότητας που έχει από τους αντιπάλους της κερδίζει τους αγώνες. Σήμερα δεν ανέβασε πολύ τις στροφές, υπήρχε και το μεγάλο ροτέισον, 7 αλλαγές σε σχέση με ΑΕΚ, αλλά είχε  Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά.

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 1 – 2

Οι πρωταθλητές επικράτησαν με 2-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και συνεχίζουν την αήττητη πορεία της προς τον 46ο τίτλο της ιστορίας της. Παραδοσιακά δεν έχει προβλήματα σε αυτήν την έδρα, αν και σήμερα για λίγο αγχώθηκε. Δύσκολη μεν, αλλά εντελώς δίκαιη νίκη.

Λένε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και κάτι τέτοιο συνέβη στο Αγρίνιο. Όπου παραλίγο ο Παναιτωλικός να αιφνιδιάσει τους «ερυθρόλευκους» με τον Μάζουρεκ μόλις στο 2’. Όταν και έκανε εξαιρετική κίνηση από τα αριστερά, προτού μπουκάρει στην περιοχή, αλλά τα χάλασε στην τελική απόφαση, αφού το γύρισμά του μπλόκαρε ο Τζολάκης. Κι όχι μόνο δεν έκανε το 1-0, αλλά δέχθηκε και το 0-1 

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός LIVE (1-2) - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - REDKING

Ο Σισέ έκανε τη βαθιά μπαλιά προς τον Ντρέγκερ που τρύπωσε στην περιοχή από δεξιά, κατέβασε τη μπάλα με το στήθος, έκανε αμέσως την πάσα στον Φορτούνη και εκείνος με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Κνετ για το 0-1.

Όπως στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν νωρίς και συγκεκριμένα στο 4′ με τον Φορτούνη, έτσι και στην επανάληψη είχαμε επίσης ένα πολύ γρήγορο γκολ. Αυτή την φορά το πέτυχαν οι γηπεδούχοι.

Συγκεκριμένα μόλις στο 48′ τα… καναρίνια έκαναν το 1-1. Ο Αριγίμπι έφυγε από δεξιά και έβγαλε την σέντρα με τον Ταχάρ με εξαιρετικό σουτ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

Λίγα λεπτά μετά την μεγάλη ευκαιρία του Εμβιλά, ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Συγκεκριμένα στο 65′ ο Βρουσάι έκανε πολύ ωραία προσπάθεια, πάσαρε στον Βαλμπουενά, με τον Γάλλο πέφτοντας να βγάζει φοβερή ασίστ στον Ελ Αραμπί που δεν μπορούσε να αστοχήσει κάνοντας το 1-2 για τους Πειραιώτες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι