Η επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό και το τρίποντο είναι αυτό που κρατάει από τον δύσκολο όπως εξελίχτηκε αγώνα στην Ριζούπολη, αφού ο Απόλλων Σμύρνης θα μπορούσε να είχε πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός 0 – 1 Νίκη που δίνει ψυχολογία και φανερώνει μέταλλο, πήρε στη Ριζούπολη ο Παναθηναϊκός σε […]

Η επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό και το τρίποντο είναι αυτό που κρατάει από τον δύσκολο όπως εξελίχτηκε αγώνα στην Ριζούπολη, αφού ο Απόλλων Σμύρνης θα μπορούσε να είχε πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός 0 – 1

Νίκη που δίνει ψυχολογία και φανερώνει μέταλλο, πήρε στη Ριζούπολη ο Παναθηναϊκός σε ένα ματς που πέρασε διά πυρός και σιδήρου. Τρία VAR που δε λειτούργησαν ευεργετικά για τους γηπεδούχους, μία σύγκρουση που έστειλε τον Νίκο Ιωαννίδη στο νοσοκομείο, μία αποβολή (Βασίλης Ζαγαρίτης) που άφησε τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες από το 51ο λεπτό.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλά πράγματα από φάσεις, αφού υπήρχαν νεύρα και ένας σοβαρός τραυματισμός του, Νίκου Ιωαννίδη, ο οποίος έφυγε με ασθενοφόρο από το γήπεδο

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 20ο λεπτό με τον εορτάζων, Φώτη Ιωαννίδη να κερδίζει τον Βέρχουλστ από κοντά. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια, καθώς έξι λεπτά αργότερα ο Τσιλούλης έκανε το σουτ αλλά ο Διούδης μπλόκαρε.

Στο 28′ στη σύγκρουση του Διούδη με τον Ιωννίδη, ο διαιτητής Κουτσιαύτης έδειξε πέναλτι, αλλά πήγε να δει τη φάση στο VAR και πήρε την απόφαση του πίσω. Ο Απόλλωνας προσπάθησε να ισοφαρίσει στο 43′ με τον Φερνάντεθ, αλλά και πάλι ο πορτιέρο του τριφυλλιού έδιωξε.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους (48′), ο Τσιλούλης πήγε να μπει στην περιοχή και συγκρούστηκε με τον Ζαγαρίτη και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, αλλά και πάλι με τη χρήση VAR πήρε την απόφαση του πίσω και έδωσε φάουλ εκτός περιοχής, αλλά ο άσος του Παναθηναϊκού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ