Το θηρίο Ελιακίμ Μανγκαλά βλέπει η ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνάς της, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές στην Ισπανία. «Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Γάλλο αμυντικό της Βαλένθια, Ελιακίμ Μανγκαλά», αναφέρει το tweet και όντως οι πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωσή του έχει τσεκαριστεί από την Ένωση. Ο Μανγκαλά μένει ελεύθερος από τη Βαλένθια. Της […]

Το θηρίο Ελιακίμ Μανγκαλά βλέπει η ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνάς της, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές στην Ισπανία. «Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Γάλλο αμυντικό της Βαλένθια, Ελιακίμ Μανγκαλά», αναφέρει το tweet και όντως οι πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωσή του έχει τσεκαριστεί από την Ένωση.

Ο Μανγκαλά μένει ελεύθερος από τη Βαλένθια. Της οποίας τη φανέλα φόρεσε από το 2019. Έχοντας φέτος μόλις 10 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ισπανίας. Είναι παίκτης με τεράστια εμπειρία καθώς έχει περάσει από Σταντάρ Λιέγης, Πόρτο, Μάντσεστερ Σίτυ από την οποία πήγε δανεικός το 2017 στη Βαλένθια. Και μετά στην Έβερτον, για να γυρίσει στο Μάντσεστερ, πριν πάει το 2019 ξανά στη Βαλένεθια. Επίσης, έχει υπάρξει και 8 φορές διεθνής με την Εθνική Γαλλίας, ο ύψους 1.87 στόπερ.

Στην καριέρα του ο Μανγκάλα έχει κερδίσει ένα πρωτάθλημα Βελγίου, ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ. Στην Πορτογαλία κέρδισε με την Πόρτο δύο νταμπλ και μάλιστα το 2013 ήταν στην ενδεκάδα της σεζόν και το 2014 στην κορυφαία ενδεκάδα του EuropaLeague. Ως παίκτης της Σίτι κέρδισε το 2018 το Πρωτάθλημα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ