Παρά τη χαώδη διαφορά δυναμικότητας κόντρα στη Μίλαν ο Παναθηναϊκός το πάλεψε. Φεύγοντας με το 2-1 στις βαλίτσες του. Τα ατομικά λάθη κόστισαν στους “πρασινους”, με την Μίλαν να πιάνει ανα διαστήματα εξαιρετική απόδοση. Ο Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε με ένα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Διούδης, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά […]

Παρά τη χαώδη διαφορά δυναμικότητας κόντρα στη Μίλαν ο Παναθηναϊκός το πάλεψε. Φεύγοντας με το 2-1 στις βαλίτσες του.

Τα ατομικά λάθη κόστισαν στους “πρασινους”, με την Μίλαν να πιάνει ανα διαστήματα εξαιρετική απόδοση.

Ο Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε με ένα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Διούδης, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά βρίσκονταν οι Χουάνκαρ, Σιδεράς, Βέλεθ και Κώτσιρας. Δυάδα στο κέντρο ήταν οι ΑλεξανδρόπουλοςΡούμπεν Πέρεθ και η τριπλέτα πίσω από τον Μακέντα αποτελούταν από τους Βιγιαφάνιες (αριστερά), Μαουρίσιο (10αρι) και Χατζηγιοβάνη στα δεξιά.

Απείλησε από νωρίς η Μίλαν

Η Μίλαν παρότι έφτανε εύκολα στην περιοχή του Παναθηναϊκού δεν μπορούσε να κάνει τελική προσπάθεια. Αυτό έγινε για πρώτη φορά στο 16ο λεπτό και η άμυνα του τριφυλλιού δεν αντέδρασε σωστά.

Το γκολ!

Ο Τομόρι έκανε τη σέντρα στην καρδιά της άμυνας του Παναθηναϊκού, με τον Χουάνκαρ να χάνει τον Ζιρού. Ο οποίος με ωραίο πλασέ στην κίνηση και σκόραρε.

Ανέβασε ρυθμούς ο ΠΑΟ

Στο 20ο λεπτό του αγώνα το τριφύλλι με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη προσπάθησε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια καλή στιγμή, όμως η σέντρα του Έλληνα εξτρέμ κόπηκε.

Η πρώτη υποψία φάσης για τον Παναθηναϊκό ήρθε ένα λεπτό αργότερα. Ο Πέρεθ πίεσε ψηλά,ο Τομόρι έκανε το λάθος, ο Μακέντα πήρε την μπάλα, μπήκε μέσα στην περιοχή,αλλά άνοιξε το κοντρόλ και η ευκαιρία χάθηκε. Το πρώτο σουτ στον αγώνα για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 25΄ από τον Χατζηγιοβάνη. Μετά το 20΄ και για περίπου 15 λεπτά ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε, ωστόσο δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία της Μίλαν.

Λάθη στην άμυνα και δεύτερη… τιμωρία από τον Ζιρού

Από το 35 και μετά η Μίλαν άρχισε να έχει ξανά τον έλεγχο του αγώνα και να απειλεί. Ο Καλάμπρια έκανε τη σέντρα στο 36΄ από τα αριστερά, με την άμυνα του Παναθηναϊκού να μην αντιδράει σωστά, αλλά το σουτ του Ρέμπιτς να περνάει άουτ. Στο 39ο λεπτό του αγώνα το τριφύλλι θα μπορούσε να απειλήσει, όμως ο Μακέντα παρότι ήταν μέσα στην περιοχή δεν σούταρε.

Κατοχή για την Μίλαν, λάθη από τον Παναθηναϊκό

Ένα νέο λάθος στην άμυνα του Παναθηναϊκού είχε ως αποτέλεσμα η Μίλαν να χάσει μια μεγάλη ευκαιρία. Ο Καλάμπρια απο δεξιά έκανε μια καλή σέντρα, με τον Ρέμπιτς να σουτάρει και η μπάλα να περνάει μόλις άουτ. Στο 59΄ ο Ζιρού έφτασε μία ανάσα από το χατ τρικ. Ο Ερναντέζ συνέκλινε από δεξιά, πέρασε μια υπέροχη κάθετη στον Γάλλο, ο οποίος έκανε την προσποίηση στον Διούδη, πλάσαρε, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μίλαν είχε κλείσει τον Παναθηναϊκό.

 Στο 66΄ο Γιοβάνοβιτς έριξε στον αγώνα τον Αϊτόρ στην θέση του Αλεξανδρόπουλο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Αγιούμπ να γυρίζει στο πιο πίσω και να παίζει στο κέντρο με τον Πέρεθ.

Κόντρα στη ροή του αγώνα και χάρη στην επιμονή του Φώτη Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός μείωσε. Ο νεαρός επιθετικός πίεσε ψηλά τον Ταταρουσάνο, αυτός έκανε το λάθος και ο Ιωαννίδης με σουτ σε κενό τέρμα μείωσε σε 2-1.

Μετά το γκολ ο Παναθηναϊκός κάπως ανέβηκε, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει και με το τελικό 2-1 πρέπει να μένει αρκετά ικανοποιημένος

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης(85΄ Ξενόπουλος), Κώτσιρας(76΄ Σάντσες), Σιδεράς, Βέλεθ (85΄ Σάρλια), Χουάνκαρ(86΄Χατζηθεοδωρίδης), Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος(66΄Αϊτόρ), Μαουρίσιο(76΄ Καρλίτος) , Βιγιαφάνιες(46΄ Αγιούμπ), Χατζηγιοβάνης (46΄ Ενγκμπακοτό), Μακέντα (46΄ Ιωαννίδης).

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια, Κιάερ, Τομόρι, Ερναντέζ, Σαλεμάκερς, Κρούνιτς, Τονάλι, Λεάο, Ζιρού, Ρέμπιτς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!
Bundesliga

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!
Conference League

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»
Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!
Conference League

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!
Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!
Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!