Κοντά σε μία νέα προσθήκη είναι ο Άρης, με την απόκτηση του Μπαντού Ντιαγέ. Το θέμα αποκάλυψαν χθες (8/7) τουρκικά δημοσιεύματα και οι πληροφορίες του sports365.gr αναφέρουν ότι ο 30χρονος Σενεγαλέζος χαφ όχι μόνο είναι ψηλά στη λίστα του Άκη Μάντζιου. Aλλά και κοντά στο να γίνει κάτοικος «Κλεάνθης Βικελίδης»! Η σημερινή (9/7) μέρα θα […]

Κοντά σε μία νέα προσθήκη είναι ο Άρης, με την απόκτηση του Μπαντού Ντιαγέ.

Το θέμα αποκάλυψαν χθες (8/7) τουρκικά δημοσιεύματα και οι πληροφορίες του sports365.gr αναφέρουν ότι ο 30χρονος Σενεγαλέζος χαφ όχι μόνο είναι ψηλά στη λίστα του Άκη Μάντζιου. Aλλά και κοντά στο να γίνει κάτοικος «Κλεάνθης Βικελίδης»!

Η σημερινή (9/7) μέρα θα είναι καθοριστική για την εξέλιξη της υπόθεσης. Οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα. Προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα.

Ο Ντιαγέ έχει πλούσιο παλμαρέ. Kαι αρκετές μεταγραφές εκατομμυρίων στην καριέρα του. Αρχικά η Άνκαρασπορτ έδωσε 300.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από τη νορβηγική Μπόντο Γκλιμτ. Ο έμπειρος χαφ έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις στην τουρκική ομάδα, με αποτέλεσμα το 2017 να τον αγοράσει η Γαλατάσαραϊ έναντι 7 εκατομμυρίων ευρώ. Στα μέσα της σεζόν 2017-18 η Στόουκ Σίτι, σύμφωνα με τους Τούρκους, δαπάνησε τα διπλά για να τον κάνει δικό της!

Αφού αγωνίστηκε ως δανεικός σε Τράμπζονσπορ, Γαλατά και Καραγκουμρούκ, πωλήθηκε αντί περίπου 4 εκατομμυρίων ευρώ στην Αλ Αΐν της Σαουδικής Αραβίας.

Εφόσον η υπόθεση έχει αίσιο τέλος, ο Άρης θα καλύψει μία θέση στα χαφ με έναν έμπειρο και ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ρίχνοντας στη συνέχεια το βάρος στο να γεμίσει τα υπόλοιπα κενά στο ρόστερ του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ