Μεταγραφολογίας η συνέχεια στον Άρη! Στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο κινούνται σε ρυθμούς προετοιμασίας και ενίσχυσης. Παράλληλα βρισκόμενοι σε αναμονή για το CAS και την υπόθεση Ντουρμισάι. Μία κίνηση που λίγοι πρόσεξαν στα social media έβαλε “φωτιά” σε αυτή την ονοματολογία που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα. Ο Θόδωρος Καρυπίδης εδώ και λίγες ώρες έχει κάνει ένα …αθόρυβο […]

Μεταγραφολογίας η συνέχεια στον Άρη! Στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο κινούνται σε ρυθμούς προετοιμασίας και ενίσχυσης. Παράλληλα βρισκόμενοι σε αναμονή για το CAS και την υπόθεση Ντουρμισάι.

Μία κίνηση που λίγοι πρόσεξαν στα social media έβαλε “φωτιά” σε αυτή την ονοματολογία που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης εδώ και λίγες ώρες έχει κάνει ένα …αθόρυβο follow σε παίκτη του Αστέρα Τρίπολης. Το οποίο δεν αποκλείεται να είναι ο ‘καπνός” πίσω από την φωτιά που σιγοκαίει πριν την οριστική συμφωνία.

O ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ άλλωστε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες socialmediaκές κινήσεις. Οπότε δεν αποκλείουμε το παραμικρό.

Στα υπόλοιπα θέματα. Ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του έχουν χτενισει στην κυριολεξία την αγορά για παίκτες και περιπτώσεις. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι “κιτρινόμαυροι” είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με στόπερ και χαφ. Κινήσεις που ήταν στον προγραμματισμό εξ αρχής και για τις οποίες πλέον… καίγονται λόγω των κενών στις συγκεκριμένες θέσεις.

Ολα αυτά με φόντο την 1η Ιουλίου. Ενόψει της οποίας ο Άρης φορτσάρει για την ενίσχυσή του ώστε να “γεμίσει” το ρόστερ.

Φάκελος Ρόουζ

Στο θέμα των αποχωρήσεων πολύς ο λόγος για τον Λίντσεϊ Ρόουζ τις τελευταίες μέρες.

Μία ανάσα από την οριστική συμφωνία βρίσκονται Άρης και Λέγκιας Βαρσβοβίας για την παραχώρηση του παίκτη. Κορυφώνοντας τις επαφές των τελευταίων 24ωρων.

Τα χθεσινά δημοσιεύματα των Πολωνών έκαναν λόγο για συμβόλαιο 3+1, δεν αποκλείεται όμως να έχει και μεγαλύτερη διάρκεια.

Από την άλλη, οι “κιτρινόμαυροι”, σύμφωνα με ενημέρωση τους υποστηρίζουν πως απέρριψαν πρόταση από την Σαουδική Αραβία για τον Φακούντο Μπερτόγλιο. Χωρίς παράλληλα να αναφέρουν το όνομα της ομάδας.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ