Την γλύτωσε φθηνά ο Εμβιλά – Πλέον οι παίχτες στον Ολυμπιακό ο ένας μετά τον άλλο πέφτουν θύματα των ληστών, ειδικά αυτοί που μένουν στα νότια προάστια. Έπειτα από καιρό ξαναχτύπησαν οι… ποδοσφαιρόφιλοι διαρρήκτες των νοτίων προαστίων, που βάζουν στο στόχαστρο τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού! Στόχος τους, αυτή τη φορά, έγινε η μονοκατοικία του Γιαν […]

Την γλύτωσε φθηνά ο Εμβιλά – Πλέον οι παίχτες στον Ολυμπιακό ο ένας μετά τον άλλο πέφτουν θύματα των ληστών, ειδικά αυτοί που μένουν στα νότια προάστια.

Έπειτα από καιρό ξαναχτύπησαν οι… ποδοσφαιρόφιλοι διαρρήκτες των νοτίων προαστίων, που βάζουν στο στόχαστρο τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού!

Στόχος τους, αυτή τη φορά, έγινε η μονοκατοικία του Γιαν Εμβιλά στη Γλυφάδα, την οποία χτύπησαν γύρω στις 8 το βράδυ της Κυριακής. Οι επαγγελματίες διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του Γάλλου ποδοσφαιριστή, ο οποίος απουσίαζε εκείνη την ώρα, παραβιάζοντας μια μπαλκονόπορτα. Ομως, την ώρα που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι, αναζητώντας με γρήγορες κινήσεις ό,τι πολύτιμο υπήρχε, πιθανότατα ήχησε ο συναγερμός, γιατί δεν άρπαξαν κάτι ιδιαίτερης αξίας, παρά μόνο δύο ζευγάρια γυαλιά που βρήκαν μπροστά τους!

Η Αστυνομία

Το σύστημα συναγερμού έστειλε σήμα στο κινητό τηλέφωνο του μέσου του Ολυμπιακού, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. Αμεσα έσπευσαν στο σπίτι αστυνομικοί, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι οι δράστες είχαν κάνει άνω κάτω τους χώρους, αναζητώντας χρήματα ή αντικείμενα αξίας. Μετά τον έλεγχο, οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. κάλεσαν τον 31χρονο ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην οικία του για να ελέγξει και ο ίδιος αν έλειπε κάτι σημαντικό.

Πλέον, ο Γιαν Εμβιλά καλείται να είναι προσεκτικός στο μέλλον αναφορικά με την ασφάλιση του σπιτιού του και να ξεπεράσει το γεγονός, κάτι όχι ιδιαίτερα δύσκολο γι’ αυτόν, αφού είχε πέσει θύμα κλοπής και στη Γαλλία πριν από αρκετά χρόνια!

Ηταν το 2009 και δράστριες ήταν δύο ιερόδουλες που είχε καλέσει ένας φίλος του νεαρού (τότε) Εμβιλά, οι οποίες μετά το ραντεβού είχαν αρπάξει και από τους δύο ρολόγια, τηλέφωνα και πορτοφόλια, με τον ποδοσφαιριστή να καταφεύγει στη Δικαιοσύνη!

Οι «ποντικοί» έχουν αδυναμία σε ερυθρόλευκους σταρ!

Είναι μακρά η λίστα των ποδοσφαιριστών -κυρίως του Ολυμπιακού- που έχουν πέσει θύματα διαρρηκτών και κακοποιών, οι οποίοι έχουν… αδυναμία στα πολυτελή σπίτια τους που βρίσκονται στα νότια προάστια!

Οι Ραφίνια, Σισέ, Ελ Αμπντελαουί, Νάτχο και πολλοί άλλοι έχουν δει τα σπίτια τους να παραβιάζονται. Κοινό χαρακτηριστικό, εκτός από το ότι όλα τα θύματα είναι ποδοσφαιριστές, ήταν ότι κατοικούσαν στο παραλιακό μέτωπο. Στην περίπτωση του Βραζιλιάνου Ραφίνια, ο κακοποιός εισέβαλε πέρυσι τον Νοέμβριο από ένα ανασφάλιστο παράθυρο στη μονοκατοικία του στη Βούλα, ακινητοποίησε την οικιακή βοηθό, άρπαξε ρολόγια και κοσμήματα και εξαφανίστηκε!

Μεγάλη προϊστορία με Ολυμπιακό

Τον Ιούνιο του 2019 είχε εξαρθρωθεί μια πενταμελής σπείρα Αλβανών, μεταξύ των οποίων και μια 35χρονη γυναίκα, οι οποίοι δρούσαν συστηματικά από τον Οκτώβριο του 2017, έχοντας στο «ενεργητικό» τους περισσότερες από 30 διαρρήξεις σε σπίτια εφοπλιστών, επιχειρηματιών, της Σοφίας Βούλτεψη και εννέα παικτών του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στις περιοχές Γλυφάδα, Βούλα, Βάρη, Βουλιαγμένη, Ελληνικό και Κορωπί. Ωστόσο, η εξάρθρωση της συγκεκριμένης σπείρας δεν έλυσε το πρόβλημα, αφού την τελευταία δεκαετία έχουν πέσει θύματα διαρρήξεων συνολικά 13 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα οι Ριβάλντο (δύο φορές), Ραούλ Μπράβο, Τσόρι Ντομίνγκες, Χεσούς Ντάτολο, Εμάνουελ Εμενίκε, Ματίας Ναουέλ, Οφόε, Μεχντί Καρσελά, Μπίρμπας Νάτχο, Σίλβιο Προτό, Ομάρ Ελ Αμπντελαουί, Παπέ Σισέ και Ζοζέ Σα, αλλά και οι Ντέμης Νικολαΐδης και Σέρχιο Αραούχο της ΑΕΚ και ο Μίκαελ Εσιέν του Παναθηναϊκού.

Τυχερός είχε σταθεί ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Σίλβιο Προτό, όταν κακοποιοί επιχείρησαν να διαρρήξουν το σπίτι του στη Βούλα αλλά τους απέτρεψαν οι υπάλληλοι της ιδιωτικής εταιρίας σεκιούριτι, που είχαν αναλάβει τη φύλαξη του συγκροτήματος πολυτελών κατοικιών!

Πηγή: Espresso

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας. Να διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: [Κλικ ΕΔΩ]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα