Τελικά ο Καρυπίδης τα κατάφερε να κάνει το αδύνατο δυνατό και να φέρει τον Μήτρογλου στον Άρη. Θέμα ωρών πλέον αφού την Δευτέρα ο Έλληνας επιθετικός θα βρίσκεται Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον Άρη σε μια πολύ απαιτητική χρονιά. Ο Μήτρογλου έχει τη νοοτροπία του νικητή. Διαθέτει χαρακτηριστικά πρωταθληματικού σκόρερ. Οι τίτλοι και οι επιτυχίες […]

Τελικά ο Καρυπίδης τα κατάφερε να κάνει το αδύνατο δυνατό και να φέρει τον Μήτρογλου στον Άρη. Θέμα ωρών πλέον αφού την Δευτέρα ο Έλληνας επιθετικός θα βρίσκεται Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον Άρη σε μια πολύ απαιτητική χρονιά.

Ο Μήτρογλου έχει τη νοοτροπία του νικητή. Διαθέτει χαρακτηριστικά πρωταθληματικού σκόρερ. Οι τίτλοι και οι επιτυχίες άλλωστε που κουβάλα μιλούν από μόνες τους.

Η σπουδαία κίνηση είναι πλέον γεγονός. Ο Κώστας Μήτρογλου φοράει οριστικά τα «κιτρινόμαυρα» χρώματα, καθώς λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου (23/1) ο Θόδωρος Καρυπίδης έριξε… τη βόμβα μέσω ανάρτησης.

Ο «Μητρογκόλ» αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Δευτέρα (25/1) και όπως όλα δείχνουν θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη για 1,5 χρόνο.

Έχοντας φορτώσει τις εστίες με 227 γκολ με τις φανέλες των Ολυμπιακού, Πανιωνίου, Ατρομήτου, Φούλαμ, Μπενφίκα, Γαλατάσαραϊ, Αϊντχόβεν και Μαρσέιγ, ο Έλληνας επιθετικός περιμένει να διευθετηθεί το θέμα της λύσης του συμβολαίου του με τη γαλλική ομάδα, προκειμένου να παίξει σε ένα άλλο λιμάνι, αυτό της Θεσσαλονίκης.

Η ανάρτηση που έκανε ο Θόδωρος Καρυπίδης για τον Μήτρογλου

Παίζει αρκετά το σενάριο αποδέσμευσης του Κριστιάν Λόπεθ. Ο Ισπανός έχει στα χέρια του πρόταση από τη Ρεάλ Οβιέδο, δείχνει θετικός στην προοπτική επιστροφής στην πατρίδα του και μέσα στο Σαββατοκύριακο προβλέπεται να σημειωθεί οριστική εξέλιξη.

Και 2η… βόμβα Καρυπίδη

Ο Κίλερ έρχεται στον Άρη! – Τελειώνει του Χερόνιμο Μπαράλες!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ