Είναι παικταράδες, αγωνίζονται στις μεγαλύτερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ, και φυσικά με πολύ μεγάλα συμβόλαια, και είναι πολύ φυσικό να έχουν στην κατοχή τους πολύ ακριβά ρολόγια.  Αποτελεί την επιτομή της ανδρικής ταυτότητας. Το σήμα κατατεθέν που καθορίζει τον άνδρα και αποκαλύπτει σχεδόν τα πάντα για την προσωπικότητά του. Το ρολόι που θα δέσεις στον […]

Είναι παικταράδες, αγωνίζονται στις μεγαλύτερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ, και φυσικά με πολύ μεγάλα συμβόλαια, και είναι πολύ φυσικό να έχουν στην κατοχή τους πολύ ακριβά ρολόγια. 

Αποτελεί την επιτομή της ανδρικής ταυτότητας. Το σήμα κατατεθέν που καθορίζει τον άνδρα και αποκαλύπτει σχεδόν τα πάντα για την προσωπικότητά του. Το ρολόι που θα δέσεις στον καρπό σου δεν είναι μία απλή διαδικασία. Είναι ο καθρέφτης σου, το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξει μία γυναίκα, που θα προσέξει ο συνάδελφος σου και που θα προσθέσει μία πινελιά αρρενωπότητας  στο προσωπικό σου στιλ.

Ο Andy Warhol συνειδητοποίησε αρκετά νωρίς ότι ένα ρολόι δεν είναι απλώς χρηστική μηχανή που μας ενημερώνει για την ώρα, αλλά σύμβολο ποίησης και επιθυμίας. Όταν η έλευση των ψηφιακών ρολογιών την δεκαετία του 1980 και των κινητών τηλεφώνων της σημερινής εποχής, απείλησαν τις ελβετικές εταιρείες ωρολογοποιίας, ο Andy Warhol έδωσε την απάντηση: «Δε φοράω ρολόι για να μάθω την ώρα. Στην πραγματικότητα δεν το έκανα ποτέ».

Ο Μάνος Καρτσωνάκης σε εμφάνισή του με Rolex Daytona rose gold “Rainbow” full pavè dial

Όπως σχολιάζει στο ελληνικό Playboy ο Μάνος Καρτσωνάκης, ιδιοκτήτης του GOLD – Luxury Watch Trading (Instagram: @manoskartsonakis), εκτός των άλλων ένα ρολόι πολυτελείας είναι μία σοφή επένδυση. «Στο ερώτημα γιατί να επενδύσει κάποιος σε ρολόγια όταν μπορεί να επενδύσει σε πλάκες χρυσού, η απάντηση είναι πως, όταν αγοράζεις χρυσό, απλώς αγοράζεις ένα κομμάτι μετάλλου το οποίο θα αναδιαμορφώσει την αξία του μέσα στον χρόνο. Όμως όταν αγοράζεις ένα ρολόι, αν το αγοράσεις προϊδιόκτητο, αγοράζεις και την ιστορία που κρύβει μέσα του, ενώ αν το αγοράσεις καινούργιο μπορείς να το φοράς κάθε μέρα και να είσαι εσύ αυτός ο οποίος θα λέει την ιστορία του.

Κώστας Τσιμίκας (Λίβερπουλ) – Rolex Daytona “Eye of the tiger” yellow gold with Diamond Bezel and dial

Όταν αγοράζεις ένα επενδυτικό vintage ρολόι, θα παρακολουθείς την αξία του να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, θα κρατάει την ώρα και κάθε φορά που θα κοιτάς το καντράν του, θα θυμάσαι τη στιγμή εκείνη της ζωής σου που το αγόρασες ή που σου το δώρισαν, τη στιγμή που έγινες γονιός, την ημέρα του γάμου σου.

Yussef El-Arabi (Ολυμπιακός) – Rolex Daydate40 Platinum special Arabic dial edition

Κάθε ξεχωριστή μέρα είχε ένα ξεχωριστό ρολόι που μετρούσε την ώρα . Διότι εν τέλει το πιο σημαντικό πράγμα δε θα είναι η τιμή του που θα ανεβαίνει συνεχώς αλλά το γεγονός  ότι θα κουβαλάς για πάντα στον καρπό σου αυτήν την μοναδική στιγμή», δηλώνει στο ελληνικό Playboy ο Μάνος Καρτσωνάκης, ιδιοκτήτης του GOLD – Luxury Watch Trading (Instagram: @manoskartsonakis). Ή εναλλακτικά το μέρος που επισκέπτονται με τυφλή εμπιστοσύνη όλοι οι sports stars για να βρουν το τέλειο ρολόι που θα προσθέσουν στη συλλογή τους.

Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός) – Patek Phillipe Nautilus Steel Blue dial

Οι Κώστας Φορτούνης, Hillal Sudani, Κώστας Τσιμίκας, Carlos Zeca, Κώστας Μανωλάς, Yussef El-Arabi είναι ορισμένοι εξ αυτών που καταφέρνουν να μεταφέρουν την αίγλη τους και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ταλαντούχοι και επιτυχημένοι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να κάνω την πιο σωστή κίνηση στην καριέρα τους.

Κώστας Μανωλάς (Νάπολι) – Rolex Daytona Cosmograph yellow gold

Η επιλογή του επόμενου ρολογιού είναι σαν την επιλογή της επόμενης ομάδας για έναν αθλητή. Δεν καθορίζει την καριέρα σου αλλά καθορίζει το παρόν και το μέλλον σου.

Ο Μάνος Καρτσωνάκης μαζί με τον Έλληνα διεθνή και άσο της Χόφενχαϊμ, Κώστα Σταφυλίδη

Σε καθορίζει σε κάθε σου βήμα και παρακάτω κάναμε μία αναλυτική προσέγγιση στους stars του ποδοσφαίρου, αλλά και τα ρολόγια που έχουν επιλέξει να δέσουν στον καρπό τους.

Κλείνοντας δε θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε το μότο του Μάνου Καρτσωνάκη που ταυτίζεται απόλυτα και με τη φιλοσοφία του Playboy: «Κάποιες φορές στην ζωή πρέπει να ρισκάρεις τα πάντα για ένα όνειρο που κανείς δεν μπορεί να δει εκτός από εσένα».

Πηγή: Playboy

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!
Bundesliga

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!
Conference League

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»
Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!
Conference League

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!
Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!
Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!