Σοκ προκάλεσε η δήλωση του προέδρου του Άρη ότι δέχεται απειλές κατά της ζωής του και της ακεραιότητάς της οικογένειάς του. Πρωτάκουστα πράγματα στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου; Ναι σε τόσο υψηλό επίπεδο. Αλλά πλέον σε αυτήν την Ελληνική πραγματικότητα τίποτα δεν θα μας φανεί παράξενο. Με προσωπική του δήλωση της επίσημη σελίδα του Άρη, […]

Σοκ προκάλεσε η δήλωση του προέδρου του Άρη ότι δέχεται απειλές κατά της ζωής του και της ακεραιότητάς της οικογένειάς του. Πρωτάκουστα πράγματα στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου; Ναι σε τόσο υψηλό επίπεδο. Αλλά πλέον σε αυτήν την Ελληνική πραγματικότητα τίποτα δεν θα μας φανεί παράξενο.

Με προσωπική του δήλωση της επίσημη σελίδα του Άρη, ο Θόδωρος Καρυπίδης, προχώρησε σε καταγγελία για επαναλαμβανόμενες απειλές και εκφοβισμούς κατά της ζωής του, αλλά και της ακεραιότητας της οικογένειάς του.

Αναλυτικά η δήλωση Καρυπίδη:

“Αφού δεν κατάφεραν να μας αντιμετωπίσουν αγωνιστικά, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα, για να πλήξουν τον ΑΡΗ και τη φετινή εντυπωσιακή του πορεία.

Μεθοδευμένες επιθέσεις από συγκεκριμένους εκδότες, καναλάρχες και media, που επιχειρούν να με εμπλέξουν σε πολιτικές σκοπιμότητες και μικροκομματικά παιχνίδια.

Επαναλαμβανόμενες απειλές για τη ζωή μου και την ακεραιότητα της οικογένειάς μου.

Συνεχείς εκφοβισμοί από «πακιστανικά» τηλέφωνα πριν από κάθε ματς.

Όλες αυτές οι υποκινούμενες ενέργειες έχουν ένα και μόνο στόχο, την αποσταθεροποίηση του ΑΡΗ, να ανατραπεί η φετινή του πορεία και να αποτραπεί η αγωνιστική του επιτυχία.

Μάταια προσπαθούν. Η ομάδα και ο κόσμος του ΑΡΗ ενωμένοι σαν γροθιά θα συνεχίζουν να δίνουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και να κλείνουν στόματα σε κάθε αγώνα.

Για όλα τα υπόλοιπα που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα, τόσο τη δική μου όσο και της οικογένειάς μου, θα πάρουν σύντομα το δρόμο της δικαιοσύνης”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ