Το στάδιο της προετοιμασίας του Άρη στο Βέρμιο ολοκληρώθηκε χθες, Σάββατο. Η ομάδα ετοιμάζεται για τον κύκλο φιλικών στην Αυστρία. Εκεί θα δώσει 3 δυνατές μάχες με Λοκομοτίβ, Γαλατά και Ερθυρό Αστέρα. Η άφιξη τουλάχιστον τουλάχιστον ενός ποδοσφαιριστή πριν ο Άρης ταξιδέψει στην Αυστρία, είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο που” κυνηγούν” οι άνθρωποι της ομάδας. Ο […]

Το στάδιο της προετοιμασίας του Άρη στο Βέρμιο ολοκληρώθηκε χθες, Σάββατο.

Η ομάδα ετοιμάζεται για τον κύκλο φιλικών στην Αυστρία. Εκεί θα δώσει 3 δυνατές μάχες με Λοκομοτίβ, Γαλατά και Ερθυρό Αστέρα.

Η άφιξη τουλάχιστον τουλάχιστον ενός ποδοσφαιριστή πριν ο Άρης ταξιδέψει στην Αυστρία, είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο που” κυνηγούν” οι άνθρωποι της ομάδας.

Ο παίκτης αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο Χόρχε Κορέα.

Ο Αργεντινός είναι από τις πρώτες επιλογές των “κιτρινόμαυρων” για τις κινήσεις που θέλουν να κάνουν στη γραμμή κρούση τους. Για αυτό και βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές τις τελευταίες ημέρες.

Η τελευταία επαφή έγινε χθες νωρίς το βράδυ, χωρίς όμως να προκύψει κάποια οριστική εξέλιξη αλλά με το θέμα να παραμένει… ζεστό.

Το θετικό για τον Άρη και “σύμμαχος” του στην υπόθεση είναι ότι ο Κορέα είναι πολύ… ψημένος για να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη. Έοντας συλλέξει αρκετές πληροφορίες για την ομάδα και την πόλη.

Ένα ενδιαφέρον που σίγουρα δεν μένει απαρατήρητο από τον ξένο τυπο. Ο οποίος από χθες σχολιάζει συνεχώς το ενδεχόμενο μετακίνησης του παίκτη στην Θεσσαλονίκη.

Μένει να δούμε αν θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα ανακοινωθεί. Καθώς και πόσο άμεσα θα μπορέσει αν ενσωματωθεί με την ομάδα.


https://www.youtube.com/watch?v=v-n5PromRDc

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ