Το βασικότερο μεταγραφικό ζητούμενο του ΠΑΟΚ, επιτεύχθηκε. Με τον Νέλσον Ολιβέιρα στη Θεσσαλονίκη. Πλέον, οι Κυπελλούχοι εστιάζουν στην ενίσχυσή τους στο κέντρο του γηπέδου.  Με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να θέλει – κατ’ αρχάς – έναν χαφ. Στιλ και χαρακτηριστικών που απαιτεί για τους μέσους του ο Ρουμάνος τεχνικός. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ένα όνομα, ως […]

Το βασικότερο μεταγραφικό ζητούμενο του ΠΑΟΚ, επιτεύχθηκε. Με τον Νέλσον Ολιβέιρα στη Θεσσαλονίκη. Πλέον, οι Κυπελλούχοι εστιάζουν στην ενίσχυσή τους στο κέντρο του γηπέδου.  Με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να θέλει – κατ’ αρχάς – έναν χαφ. Στιλ και χαρακτηριστικών που απαιτεί για τους μέσους του ο Ρουμάνος τεχνικός.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ένα όνομα, ως προς το ενδελεχές ψάξιμο που έχει πραγματοποιηθεί για τον 26χρονο Νορβηγό μέσο της Μόλντε, Φρέντρικ Άουρσνες.

Ο 25χρονος Νορβηγός αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, κυρίως ως κλασικό «οκτάρι». Το συμβόλαιό του με τη Μόλντε ολοκληρώνεται στο τέλος του 2021. Σε 12 αγώνες πρωταθλήματος έχει ένα γκολ και πέντε τελικές πάσες.

Αξίζει να σημειωθεί πως βρίσκεται στην ομάδα από το 2016.Η χρηματιστηριακή του αξία, τη δεδομένη στιγμή, ανέρχεται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ