Εξετάσεις, εργομετρικά και ξεκινάει η δουλειά για τον ΠΑΟΚ. Αύριο, Τρίτη είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ομάδας. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα στρωθούν στην δουλειά ενόψει της νέας σεζόν. Με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να θέλει διακαώς να επαναφέρει την νοοτροπία του νικητή στην ομάδα. Για να γίνει αυτό πρέπει να τακτοποιηθούν διάφορα θέματα. Στα […]

Εξετάσεις, εργομετρικά και ξεκινάει η δουλειά για τον ΠΑΟΚ.

Αύριο, Τρίτη είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ομάδας. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα στρωθούν στην δουλειά ενόψει της νέας σεζόν. Με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να θέλει διακαώς να επαναφέρει την νοοτροπία του νικητή στην ομάδα.

Για να γίνει αυτό πρέπει να τακτοποιηθούν διάφορα θέματα. Στα οποία έχει γίνει από νωρίς προεργασία.

Η Ευρώπη προηγείται χρονικά. Όπως είναι φυσικό. Με πρώτο και βασικό στόχο του ΠΑΟΚ την παρουσία στους ομίλους του Europa Conference League. Αυτό παράλληλα όμως συνεπάγεται και έλλειψη χρονου προετοιμασίας. Οι ασπρόμαυροι θα πρέπει να συνδυάσουν τακτική και φυσική κατάσταση στον μισό χρόνο απ’ ότι υπό κανονικές συνθήκες.

Μια από τις μεθόδους, που ακολουθεί πιστά ο Ρουμάνος είναι αυτή των ξεχοριστών γκρουπ. Έχει αναφέρει ουκ ολίγες φορές την έννοια αυτή, μόνο που τώρα είναι κάπως διαφορετικό. Όσον αφορά την προπόνηση, ουσιαστικά πρόκειται για διαχωρισμό της ομάδας σε γκρουπ με σκοπό τη στοχευμένη δουλειά.

Ανάλογα με τη θέση τους οι παίκτες ασχολούνται με το κομμάτι της τακτικής. Άλλοι με εκείνο των αδυναμιών και των απαιτήσεων που έχει η κάθε γραμμή. Αυτό συμβαίνει τόσο με ασκήσεις στην προπόνηση. Όσο και με ειδική προετοιμασία της ομάδας για κάποιο φιλικό. Ανάλογα και με τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου που θα συναντήσει.

Στα μεταγραφικά:

Στο θέμα της ενίσχυσης, για τον ΠΑΟΚ αναμένονται άμεσα αφίξεις στην Θεσσαλονίκη.

Χθες, Κυριακή, έφτασε για να υπογράψει ο Τέιλορ. Ο Βραζιλιάνος συναντήθηκε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της συμφωνίας και να ανακοινωθεί κι επίσημα η απόκτησή του.

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΛΟΥΚΑΣ ΤΕΪΛΟΡ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

Την ίδια ώρα μεγάλο ζήτημα για τον “δικέφαλο” παραμένει η επίθεση. Ο Σφιντέρσκι είναι υπ’ ατμόν. Ο Κρμέντσικ δύσκολα θα επιστρέψει ξανα σητν Θεσσαλονίκη, ενώ ο Πρίγιοβιτς μας…τελείωσε από νωρίς.

Η περίπτωση που παραμένει ενεργή είναι η …μετακόμιση του Ολιβέιρα από την ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ. Για την οποία σας είχαμε ενημερώσει από το sports365.gr.

Προτεραιότητα για τον Λουτσέσκου να αποκτηθεί παίκτης που θα σκοράρει πάνω από 15 γκολ στο πρωτάθλημα και θα αποτελεί κολώνα στην γραμμή κρούσης.

Η καλοκαιρινή προετοιμασία των “ασπρόμαυρων” ξεκινάει και οι ρυθμοί σε όλα τα μέτωπα αναμένονται…εξοντωτικοί!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι