Η απόφαση πάρθηκε και είναι οριστική. Ο ποδοσφαιριστής δείχνει ότι είναι ξένο σώμα στον Ολυμπιακό, και επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που έλεγαν ότι ήταν αντίθετος στον δανεισμό του, γιατί το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι υποβιβασμένο. Η παρουσία του και η ανύπαρκτη προσφορά του, οδήγησαν τον Ολυμπιακό να πάρει την απόφαση να διακόψει τον δανεισμό του τον Ιανουάριο και […]

Η απόφαση πάρθηκε και είναι οριστική. Ο ποδοσφαιριστής δείχνει ότι είναι ξένο σώμα στον Ολυμπιακό, και επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που έλεγαν ότι ήταν αντίθετος στον δανεισμό του, γιατί το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι υποβιβασμένο. Η παρουσία του και η ανύπαρκτη προσφορά του, οδήγησαν τον Ολυμπιακό να πάρει την απόφαση να διακόψει τον δανεισμό του τον Ιανουάριο και να αποκτήσει άμεσα τον αντικαταστάτη του. 

Προβληματισμένος ο Πέδρο Μαρτίνς για την θέση του αριστερού μπακ αφού παραμένει σε εκκρεμότητα, παρόλες τις κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι. Από την μία ο Βινάγκρε που ήρθε αλλά ουσιαστικά δεν ακούμπησε, και αυτό το λίγο που έδειξε ήταν κάτω του μετρίου, και ο Χολέμπας κάνει αυτό που πρέπει σύμφωνα με τις δυνατότητες του για την ηλικία του, αλλά δεν μπορεί να είναι η βασική επιλογή. Άλλωστε για μπακ απ αποκτήθηκε.

Τον Βιναγκρε τον έχουμε ξεγράψει με την έως τώρα παρουσία του. Όλη την διακοπή ήταν στην Πορτογαλία για τον τραυματισμό του, αλλά σίγουρα δεν αισθάνεται καλά με την παρουσία του και τον χρόνο συμμετοχής του, Κάτι που η ευθύνη είναι δικιά του με τις μέτριες εμφανίσεις του όταν χρησιμοποιήθηκε και μετά ήταν  οι τραυματισμοί του. Δεν μπορεί το παλικάρι στον Ολυμπιακό. Το βλέπουν όλοι και δεν σηκώνει αμφισβήτηση,

Και στις ευκαιρίες που πήρε τελευταία ήταν εκτός κλίματος και ξεχνούσε ότι ήταν αμυντικός. Μεγάλη πηγή κινδύνων για την ομάδα του Ολυμπιακού. Ο ποδοσφαιριστής με τον τρόπο του δέιχνει ότι δεν θέλει να είναι στον Ολυμπιακό. Και στον Πειραιά πήραν το μήνυμα.

Διακοπή του δανεισμού και μεταγραφή μέσα από δύο ψαγμένες επιλογές.

mateus-reis

Ματέου Ρέις

Ο Ματέους Ρέις είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κώστα Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει ζητήσει την απόκτησή του.

 Ο Βραζιλιάνος παίκτης έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στις Σάο ΠάουλοΜπαΐα και Μορεϊρένσε. Η πορτογαλική ομάδα φέρεται να αξιώνει δυο εκατομμύρια ευρώ, για την παραχώρησή του. Πέρυσι, ο Ματέους Ρέις είχε ένα γκολ και έξι ασίστ σε 37 συμμετοχές με τη Ρίο Άβε.

Μπορεί ο Ολυμπιακός με ένα μικρό σχετικά ποσό να τον κάνει δικό του από τον Ιανουάριο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι παίζει δυνατά και η Σπόρτινγκ για την απόκτηση του.

Ο Νορβηγός είναι η εναλλακτική λύση

 Η περίπτωση του 21χρονου Νορβηγού Φρέντρικ Άντρε Μπιόρκαν είναι σε εξέλιξη και μπορεί οι Νορβηγοί να το θεωρούν σίγουρο ότι ο ποδοσφαιριστής της Μπόντο θα γίνει κάτοικος Πειραιά τον Ιανουάριο, αλλά μην το δένουμε και κόμπο, γιατί ο Πορτογάλος θέλει κάτι άλλο, και μάλιστα τον ήθελε από το καλοκαίρι. Αν αποφασίσει να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός η μεταγραφή είναι κλεισμένη.

Ο 22χρονος αριστερός μπακ, είναι διεθνης με την Κ21 και στο προηγούμενο πρωτάθλημα είχε απολογισμό 19 αγώνες και 3 ασίστ. Οι αναφορές κάνουν λόγο για έναν ταχύτατο επιθετικογενή μπακ που αρέσκεται να συμμετέχει στο δημιουργικό κομμάτι, να «ταΐζει» με πάσες – σέντρες τους επιθετικούς της ομάδας του.  

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик