Βρώμικα παιχνίδια μάνατζερ εις βάρος της ΑΕΚ από το καλοκαίρι, και τελικά το χρήμα μίλησε. Ο Λιβάγια είπε ΝΑΙ στο 1,5 εκ για τριετές συμβόλαιο, της Τράμζονσπορ! Τα διαδοχικά δημοσιεύματα  στην Τουρκία, εδώ και καιρό τα οποία αναφέρονται στο στενό πρέσινγκ που ασκεί η Τράμζοσνσπορ στον Μάρκο Λιβάγια, σίγουρα δεν παραπέμπουν σε αποκυήματα φαντασίας. Πίσω […]

Βρώμικα παιχνίδια μάνατζερ εις βάρος της ΑΕΚ από το καλοκαίρι, και τελικά το χρήμα μίλησε. Ο Λιβάγια είπε ΝΑΙ στο 1,5 εκ για τριετές συμβόλαιο, της Τράμζονσπορ!

Τα διαδοχικά δημοσιεύματα  στην Τουρκία, εδώ και καιρό τα οποία αναφέρονται στο στενό πρέσινγκ που ασκεί η Τράμζοσνσπορ στον Μάρκο Λιβάγια, σίγουρα δεν παραπέμπουν σε αποκυήματα φαντασίας. Πίσω από αυτήν την ιστορία, υπάρχει κάτι το οποίο είναι επιμελώς κρυμμένο και τοποθετεί εμπόδια τα οποία κρατούν σε απόσταση την ΑΕΚ και τον Κροάτη ποδοσφαιριστή.

Ο Ολιβέιρα δεν έχει και πολλές συμπάθειες στην ομάδα, και με την προσφορά που του έχει γίνει, είναι για να φεύγει…

Ο Μάνατζερ του Κροάτη είναι αυτός που εδώ και έξι μήνες τα έχει κάνει άνω κάτω για να βρει όσο το δυνατόν περισσότερο χρήμα. Και η ΑΕΚ προσπάθησε μεν αλλά τελικά δεν κατάφερε δε να τον κρατήσει. Αν και κατά την γνώμη μας έπρεπε από το καλοκαίρι που είχε γίνει ο κακός χαμός με τους μάνατζερ και τα δημοσιεύματα, αλλά και την περίεργη συμπεριφορά του Κροάτη να είχε τελειώσει το θέμα που σίγουρα έκανε την ζημιά του στην ηρεμία της ομάδας.

Δημοσίευμα από την Τουρκία αναφέρει πως ο Μάρκο Λιβάγια έχει έρθει σε συμφωνία με την Τραμπζονσπόρ, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. 

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Γιάννης Κώτσιρας!

Αυτό φέρεται να υποστηρίζει σε δημοσίευμα της η τουρκική ιστοσελίδα Gunebakis.

«Η μεταγραφή του Μάρκο Λιβάγια στην Τράμπζονσπορ δείχνει να έχει ολοκληρωθεί. Οι κυανέρυθροι, που έχουν προτείνει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,5 εκατ. ευρώ στον Κροάτη άσο φαίνεται πως τον έπεισαν να μετακομίσει στην Τουρκία» αναφέρεται χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα.

Παράλληλα στην συνέχεια αυτού αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Η ΑΕΚ άναψε το πράσινο φως για την μεταγραφή. Την ίδια στιγμή που η Τράμπζονσπορ δούλευε τις υποθέσεις των Γιούνκερ της Μπόντο Γκλιμπτ και τον Γεντλίν της Νιούκαστλ, ο τεχνικός διευθυντής ολοκλήρωνε την υπόθεση για το «10αρι». Γίνονται προσπάθειες η περίπτωση του Λιβάγια να τελειώσει σύντομα».

Οι πρώτες κουμπουριές – Τέλειωσε 5 + 2 παίχτες ο Χιμένεθ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι