Ο παίκτης του Βόλου, Τάσος Δουβίκας, έκανε πράγματα και θαύματα κατά τη φετινή σεζόν, με τον ίδιο να ετοιμάζεται να αφήσει την χώρα μας! Βρισκόταν ψηλά στην λίστα του ΠΑΟΚ, με τον Αχιλλέα Μπέο να μην είχε αντίρρηση. Ο Ολυμπιακός απ’ την πλευρά του ενδιαφερόταν αρκετά ζεστά, όμως για τον προαναφερθέν λόγο, δεν είχε το […]

Ο παίκτης του Βόλου, Τάσος Δουβίκας, έκανε πράγματα και θαύματα κατά τη φετινή σεζόν, με τον ίδιο να ετοιμάζεται να αφήσει την χώρα μας!

Βρισκόταν ψηλά στην λίστα του ΠΑΟΚ, με τον Αχιλλέα Μπέο να μην είχε αντίρρηση. Ο Ολυμπιακός απ’ την πλευρά του ενδιαφερόταν αρκετά ζεστά, όμως για τον προαναφερθέν λόγο, δεν είχε το προβάδισμα.

Όμως, ο παίκτης του Βόλου είχε προτεραιότητα το εξωτερικό. Κι απ’ ότι φαίνεται εκεί θα καταλήξει. Και συγκεκριμένα, στην Ολλανδία και στην Ουτρέχτη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα καταλήξει εκεί!

Η Ουτρέχτη δίνει ένα τεράστιο ποσό, περίπου 1.2 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα μισά θα πάνε στον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό, διότι έχει κρατήσει το 50%.

Ο Τάσος Δουβίκας λοιπόν, θέλει να κάνει το βήμα στο εξωτερικό, θεωρώντας πως είναι η καλύτερη και η κατάλληλη στιγμή να το κάνει.

Με αυτόν τον τρόπο εξαργυρώνει τα 13 γκολ και τις 3 ασίστ που έχει πετύχει, σε 32 ματς.

Η Ολλανδική ομάδα του έχει προσφέρει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Με τις αποδοχές προς τον παίκτη να ξεκινούν από τις 180.000 ευρώ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eredivisie

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ