Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ακάθεκτος, και πέρασε σαν σε προπόνηση και στον αγώνα για την 21η αγωνιστική με αντίπαλο τον μέτριο ΟΦΗ. Το τελικό σκορ 3-0 δεν λέει την αλήθεια αφού θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις βάση των μεγάλων ευκαιριών που έχασε ο γηπεδούχος. Χαμένο πέναλτι από τον Φορτούνη. Ο αγώνας έγινε την παραμονή […]

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ακάθεκτος, και πέρασε σαν σε προπόνηση και στον αγώνα για την 21η αγωνιστική με αντίπαλο τον μέτριο ΟΦΗ. Το τελικό σκορ 3-0 δεν λέει την αλήθεια αφού θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις βάση των μεγάλων ευκαιριών που έχασε ο γηπεδούχος. Χαμένο πέναλτι από τον Φορτούνη.

Ο αγώνας έγινε την παραμονή της «μαύρης» επετείου των 40 ετών από την τραγωδία της Θύρας 7 και αμφότερες οι ομάδες τίμησαν τη μνήμη των 21 αδικοχαμένων θυμάτων.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΦΗ 3-0 (Τελικό)

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3 – 0

Το 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκης ήταν όχι μόνο δίκαιο, αλλά και φτωχό σύμφωνα με την πολύ μεγάλη δημιουργία κλασικών ευκαιριών.

Νωρίς-νωρίς ξεμπέρδεψε ο Ολυμπιακός στο αποψινό ματς κόντρα στον ΟΦΗ. Από το πρώτο ημίχρονο βρέθηκε προηγούμενος στο σκορ με 2-0 χάρη στα τέρματα των Εμβιλά (19’) και Μασούρα (37’), με τους Κρητικούς να έχουν ρόλο κομπάρσου και να μην μπορούν να αντιδράσουν. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε μία τρόπον τινά συντήρηση δυνάμεων από πλευράς Πειραιωτών (αν και είχε τις ευκαιρίες του), με τον Μαρτίνς να δίνει την ευκαιρία στον Παπασταθόπουλο να κάνει ντεμπούτο και να βλέπει τον Ελ Αραμπί να ξαναβρίσκει δίχτυα για το τελικό 3-0.

Ο Ολυμπιακός ως είθισται μπήκε δυνατά και στο 8’ ο Εμβιλά εξ επαφής στο δεύτερο δοκάρι έχασε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Λίγο πριν εξετάστηκε στο VAR μια φάση για πέναλτι του Βάτερμαν στον Μασούρα αλλά ο Γκορτσίλας δεν έδωσε κάτι.

Τελικά, στο 19’ ο Εμβιλά έκανε σουτ έξω από την περιοχή και σκόραρε. Νωρίτερα ο Ελ Αραμπί είχε βρεθεί σε θέση βολής, αλλά σούταρε χαλαρά και ο Λυμπεράκης απομάκρυνε προ της γραμμής.

Ο ΟΦΗ στο 28’ έκανε πρώτη τελική με τον Στάικο και έκανε «δώρο» δέκα λεπτά μετά το 2-0. Ο Βαφέας έχασε τη μπάλα από τον Βαλμπουενά, ο οποίος έδωσε στον Μασούρα κι εκείνος με πλασέ μέσα από την περιοχή και αριστερά σκόραρε.

Στο 44’ ο Ελ Αραμπί έστρωσε στον Φορτούνη (μπήκε στο 40’ αντί του τραυματία Μπρούμα) που σχεδόν από το ημικύκλιο έπιασε δυνατό άστοχο σουτ, στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω, ενώ στις καθυστερήσεις δεν μέτρησε για οφσάιντ το γκολ του Μαροκινού.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε στο β’ μέρος να κυκλοφορήσει καλύτερα την μπάλα, με τους δυο προπονητές να ξεκινούν τις αλλαγές μετά το 60’ και τον Παπασταθόπουλο να κάνει ντεμπούτο μπαίνοντας στο 64’ αντί του Μπα.

Το 3-0 έγινε στο 68’. Ο Ρέαμπτσιουκ σέντραρε από αριστερά, Σεμέδο και Ελ Αραμπί πήδηξαν μαζί με τον Μαροκινό να παίρνει την κεφαλιά τελικά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Όσα ακολούθησαν ήταν διαδικαστικά, με τον Φορτούνη στο 78’ να εκτελεί το πέναλτι που κέρδισε ο Ελ Αραμπί, όμως ο Βάτερμαν το έπιασε. Η ατυχία πάντως για τον ΟΦΗ συνεχίστηκε, καθώς ο Σελίμοβιτς τραυματίστηκε και βγήκε στο 85′, με τους Ομιλίτες να ολοκληρώνουν το ματς με 10, αφού ο Σίμος είχε κάνει όλες τις αλλαγές του.

https://www.youtube.com/watch?v=swDt74Vlsbg

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι