Δημοσίευμα προερχόμενο από την Κροατία, συνεχίζει να συνδέει τον Ολυμπιακό με τον Μάρκο Λιβάγια, αναφέροντας έντονο ενδιαφέρον. Λέτε να υπάρχει φωτιά, εκτός από καπνός που υπάρχει σίγουρα; Στην περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια αναφερόμαστε, και στο διαφαινόμενο ενδιαφέρον της ομάδας του Ολυμπιακού. Ειδικά, αν όπως αναφέρει Κροατικό δημοσίευμα, το καλοκαίρι γίνει πρόταση απόκτησης του παίκτη, θα […]

Δημοσίευμα προερχόμενο από την Κροατία, συνεχίζει να συνδέει τον Ολυμπιακό με τον Μάρκο Λιβάγια, αναφέροντας έντονο ενδιαφέρον.

Λέτε να υπάρχει φωτιά, εκτός από καπνός που υπάρχει σίγουρα; Στην περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια αναφερόμαστε, και στο διαφαινόμενο ενδιαφέρον της ομάδας του Ολυμπιακού.

Ειδικά, αν όπως αναφέρει Κροατικό δημοσίευμα, το καλοκαίρι γίνει πρόταση απόκτησης του παίκτη, θα μιλάμε για μια «βόμβα».

Ο Κροάτης επιθετικός, να θυμίσουμε, αποχώρησε από την ΑΕΚ για την Χάιντουκ, ομάδα της πατρίδας του. Εκεί, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Η Χάιντουκ, όπως είναι φυσικό, θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του, η οποία λήγει το καλοκαίρι.

Όμως, το δημοσίευμα των Κροατών αναφέρει πως η υπόθεση κολλάει, λόγω του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Πειραιά δείχνει έντονο ενδιαφέρον για να κάνει δικό της τον παίκτη και να φορέσει τα «ερυθρόλευκα».

Μάλιστα, ο λόγος που οι Πειραιώτες κοιτάζουν έντονα τον Λιβάγια είναι κυρίως ο εξής. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αναγκαστούν να παίξουν για μεγάλο διάστημα (περίπου 1.5 μήνα) δίχως τους Ελ Αραμπί και Χασάν, λόγω των υποχρεώσεών τους στο Κόπα Άφρικα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ