Όπως αποκάλυψε πριν από μέρες το Sports365.gr, στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Λούκας Τέιλορ στον ΠΑΟΚ. Πλέον, φαίνεται πως τα βρήκαν σε όλα. Mε τους «ασπρόμαυρους» να έρχονται σε προφορική συμφωνία μαζί του. Kαι σύντομα αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη για το τυπικό σκέλος και την ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφής. Στη δεύτερη θητεία […]

Όπως αποκάλυψε πριν από μέρες το Sports365.gr, στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Λούκας Τέιλορ στον ΠΑΟΚ.

Πλέον, φαίνεται πως τα βρήκαν σε όλα. Mε τους «ασπρόμαυρους» να έρχονται σε προφορική συμφωνία μαζί του. Kαι σύντομα αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη για το τυπικό σκέλος και την ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφής. Στη δεύτερη θητεία του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε τη δική του έρευνα συλλέγοντας πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Ντνίπρο και θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος μένει ελεύθερος και το συγκεκριμένο γεγονός ώθησε ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να προχωρήσουν τις διαδικασίες, καθώς το deal θα είναι με ευνοϊκούς οικονομικούς όρους.

Ο ύψους 1,77μ. άσος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Παλμέιρας, ενώ η Ουκρανική ομάδα τον απέκτησε από την Εστορίλ. Η Λβιβ ήταν αυτή που τον έφερε για πρώτη φορά στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2018, πραγματοποιώντας γεμάτη σεζόν με 17 συμμετοχές, τρία γκολ και δύο ασίστ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ