«Λουκέτο» στη Super League 2!

«Λουκέτο» στη Super League 2!

Την απόφαση να διακοπεί το πρωτάθλημα της Super League 2 πήραν οι ομάδες της Λίγκας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το «ψαλίδι» από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στα χρήματα από το Στοίχημα!

Μάλιστα, η απόφαση στο σημερινό (02/02) διοικητικό συμβούλιο ήταν ομόφωνη!

Ήδη από την Τετάρτη (01/02) οι ιδιοκτήτες και μεγαλομέτοχοι των ΠΑΕ είχαν ενημερώσει για τις προθέσεις τους να ζητήσουν την άμεση διακοπή του πρωταθλήματος. Η πρόταση αυτή, λοιπόν, έπεσε στο τραπέζι και «πέρασε», αφού άπαντες συμφώνησαν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να δεχθούν περικοπές σε σχέση με όσα έλαβαν την περσινή σεζόν και αντιστοιχούσαν σε 250 χιλιάδες ευρώ για κάθε ομάδα.

Θυμίζουμε, η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να μοιραστούν, τελικά, οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου 1,7 εκατ. ευρώ από το Στοίχημα, έχει προκαλέσει οργή και απόγνωση στους συλλόγους, καθώς η συντριπτική τους πλειοψηφία με μαθηματική ακρίβεια οδηγείται σε οικονομικό μαρασμό.

Θυμίζουμε, από τα 63 εκατομμύρια ευρώ, που θα μοιραστούν από το Στοίχημα στις επαγγελματικές κατηγορίες του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ και του βόλεϊ, προβλεπόταν, σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση (με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα), τα 8,7 να δοθούν στη Super League 2, πριν από μία εβδομάδα έγιναν 5,1 και προχθές ανακοινώθηκε πως θα είναι 1,7!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ