Η ΑΕΛ ηττήθηκε από τον Βόλο, με τους Γιακιμόφσκι και Πινακά κατά την ολοκλήρωση του ματς να ξεσπούν σε λυγμούς, για τον υποβιβασμό στη Super League 2. Στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ο Βόλος επικράτησε με 3-1 επί της ΑΕΛ για την 6η αγωνιστική των Play-out της Super League. Με αυτόν τον τρόπο αποχαιρετά η ομάδα της […]

Η ΑΕΛ ηττήθηκε από τον Βόλο, με τους Γιακιμόφσκι και Πινακά κατά την ολοκλήρωση του ματς να ξεσπούν σε λυγμούς, για τον υποβιβασμό στη Super League 2.

Στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ο Βόλος επικράτησε με 3-1 επί της ΑΕΛ για την 6η αγωνιστική των Play-out της Super League. Με αυτόν τον τρόπο αποχαιρετά η ομάδα της Λάρισας τη μεγάλη κατηγορία. Οδεύοντας και μαθηματικά στη Super League 2.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης και την ήττα που καταδίκασε τους «βυσσινί», οι Γιακιμόφσκι και Πινακάς ξέσπασαν σε λυγμούς, όντας απογοητευμένοι.

Επιπλέον, η κάμερα έπιασε επίσης τον Κολομπίνο, αλλά κι άλλους παίκτες της ομάδας να έχουν δακρύσει. Σίγουρα βαρύ το κλίμα και δύσκολες στιγμές στις τάξεις των φιλάθλων, των παραγόντων της ΑΕΛ.

Δείτε τα γκολ:

Παρακάτω δείτε τις αντιδράσεις των παικτών για τον υποβιβασμό:

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας. Να διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ[Κλικ ΕΔΩ]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΛ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ