Στον πολύ σημαντικό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο  Άρης του πρώτου ημιχρόνου ήταν καταπληκτικός, κέρδιζε με 1-0 και όλα έδειχναν μια τυπική διαδικασία για το δεύτερο ημίχρονο. Αλλά ο Άρης εξαφανίστηκε από το γήπεδο στο δεύτερο μέρος τόσο, όσο χρειάστηκε ο Αστέρας για να φέρει τούμπα το παιχνίδι, και να τον αφήσει μπουκάλα με ΖΕΡΟ. […]

Στον πολύ σημαντικό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο  Άρης του πρώτου ημιχρόνου ήταν καταπληκτικός, κέρδιζε με 1-0 και όλα έδειχναν μια τυπική διαδικασία για το δεύτερο ημίχρονο. Αλλά ο Άρης εξαφανίστηκε από το γήπεδο στο δεύτερο μέρος τόσο, όσο χρειάστηκε ο Αστέρας για να φέρει τούμπα το παιχνίδι, και να τον αφήσει μπουκάλα με ΖΕΡΟ.

Αστέρας Τρίπολης – Άρης 2 – 1

Ο Άρης αυτοκτόνησε στο δεύτερο ημίχρονο, και πέταξε στα σκουπίδια την προσπάθεια τρων τελευταίων αγώνων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Μήτρογλου έκανε ντεμπούτο με τον Άρη καθώς μπήκε ως αλλαγή στο ματς στο 82′.

Την ξέφρενη πορεία του και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο συνέχισε ο Αστέρας, που παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Άρη στο πρώτο μέρος, κατάφερε να γυρίσει το ματς στο δεύτερο και να πάρει τη νίκη με 2-1, που ήταν η πέμπτη συνεχόμενη στη Superleague.

Αστέρας Τρίπολης-Άρης 2-1 (Β' Ημίχρονο) LIVE | sportime.gr

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Αρκάδες ήταν ο Κρέσπι, ο οποίος ήταν αυτός που έφερε το ματς στα ίσια στο 66′ και στο 70′ έδωσε την ασίστ στον Ριέρα για το τελικό 2-1.

Ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 28′ με σκόρερ τον Δημήτρη Μάνο. Ο Σάσα έκανε φοβερή πάσα προς τον Μπερόγλιο μετά από εκτέλεση πλαγίου. Ο Αργεντινός γύρισε προς τον Μάνο, και αυτός από κοντά σκόραρε. Να αναφέρουμε ότι η μπάλα βρήκε και στο πόδι του Καστάνιο.

Ο Αστέρας Τρίπολης ισοφάρισε στο 66ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Φερνάντεθ από τα δεξιά, ο Κρέσπι με έκανε το 1-1- με δυνατό πλασέ στην κίνηση.

Οι γηπεδούχοι μέσα σε πέντε λεπτά πετυχαίνουν και δεύτερο γκολ (2-1), αυτή τη φορά με τον Ριέρα στο 70′. Ο Κώτσιρας πέρασε στον Κρέσπι, αυτός έκανε το συρτό γύρισμα από δεξιά και ο Ριέρα με πλασέ στην κίνηση σκόραρε.

https://www.youtube.com/watch?v=gGyGWcfXt-g

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα