Το θέμα των στόπερ είναι αυτό που απασχολεί σε μεγάλο βαθμό τους «πράσινους». Και υπάρχει αισιοδοξία πως τις επόμενες μέρες θα «κλείσει» με την απόκτηση ποδοσφαιριστή. Σε νέο κύκλο επαφών με κεντρικό αμυντικό φέρεται πως έχουν «μπει» οι άνθρωποι του «τριφυλλιού». Μετά το «ναυάγιο» που παρατηρήθηκε με τον παίκτη που ήταν στην κορυφή της λίστας […]

Το θέμα των στόπερ είναι αυτό που απασχολεί σε μεγάλο βαθμό τους «πράσινους». Και υπάρχει αισιοδοξία πως τις επόμενες μέρες θα «κλείσει» με την απόκτηση ποδοσφαιριστή.

Σε νέο κύκλο επαφών με κεντρικό αμυντικό φέρεται πως έχουν «μπει» οι άνθρωποι του «τριφυλλιού». Μετά το «ναυάγιο» που παρατηρήθηκε με τον παίκτη που ήταν στην κορυφή της λίστας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα μετόπισθεν.

Ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει τις επαφές με τον ποδοσφαιριστή που είχε… χαρακτηριστεί ως εναλλακτική λύση.

Μάλιστα, στο «στρατόπεδο» των «πράσινων» υπάρχει αισιοδοξία πως θα ολοκληρωθεί το deal μέσα στις επόμενες μέρες, προκειμένου ο παίκτης να ενταχθεί άμεσα στην προετοιμασία και την διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Πάντως, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να έχει κεντρικούς αμυντικούς στη λίστα του, θέλοντας να είναι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο.

Από την πλευρά του ο Ιβάν ΓΙοβάνοβιτς είναι γνωστό πως δεν παίρνει ρίσκα στην επιλογή παικτών. Και πως για να ανακοινωθεί παίκτης θα πρέπει να θεωρείται αξιόπιστη λύση.

Όπως επισης για να διαρρεύσει το όνομα του. Καθώς πολλά είναι τα ονόματα παικτών που παραμένουν ως επτασφράγιστο μυστικό στο συρτάρι του Σερβου.

Τα επόμενα 24ωρα οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν και να έχουμε στα χέρια μας τα πρώτα ονόματα για τις θέσεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ