Η ΑΕΚ κοιτάζει το παρόν, αλλά και το μέλλον της, αλλά το πρότζεκτ του νέου γηπέδου που έχει μπει στην τελική ευθεία είναι αυτό που ξεχωρίζει. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης που έχει συνδέσει το όνομα του με την νεότερη ιστορία της ΑΕΚ και θα είναι εκείνος που θα την ξαναβάλει στο σπίτι της, εδώ και μερικές […]

Η ΑΕΚ κοιτάζει το παρόν, αλλά και το μέλλον της, αλλά το πρότζεκτ του νέου γηπέδου που έχει μπει στην τελική ευθεία είναι αυτό που ξεχωρίζει.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης που έχει συνδέσει το όνομα του με την νεότερη ιστορία της ΑΕΚ και θα είναι εκείνος που θα την ξαναβάλει στο σπίτι της, εδώ και μερικές ημέρες έχει το δικό του τραγουδάκι, και μάλιστα έχει γίνει σουξεδάκι.

«Τίγρη με την κοφτερή ματιά»

Την ημέρα 25ης Μαρτίου στο youtube ανέβηκε ένα τραγούδι-ύμνος για τον… Δημήτρη Μελισσανίδη και την αγαπημένη του ΑΕΚ. Ο πρωταγωνιστής είναι Δημήτρης Μελισσανίδης «Τίγρη με την κοφτερή ματιά», όπως αναφέρεται στο τραγουδάκι που έγραψε Γιώργος Μαρής που ταυτόχρονα είχε και την επιμέλεια της μουσικής. Αυτός που το ερμηνεύει είναι ο Στρατής Καλούδης και ενορχηστρωτής είναι ο Στέλιος Μακρυπλίδης.

Ακούστε το τραγούδι

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπράτσος: «Η ποιότητα του ΠΑΟΚ φάνηκε – Κουράγιο στους συντοπίτες μου»
Ποδόσφαιρο

Μπράτσος: «Η ποιότητα του ΠΑΟΚ φάνηκε – Κουράγιο στους συντοπίτες μου»

Στο χειρουργείο ο Βιδάλ, άγνωστο πότε θα γυρίσει!
Ποδόσφαιρο

Στο χειρουργείο ο Βιδάλ, άγνωστο πότε θα γυρίσει!