Ο Ολυμπιακός αναμένεται πολύ διαφορετικός και με εκπλήξεις για την ρεβάνς με την “Λούντο“. Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το κρίσιμο παιχνίδι. Στο οποίο καλούνται να φέρουν νίκη- πρόκριση. Τόσο για τους ίδιους. Όσο και για την Ελλάδα. Στο κυνήγι των βαθμών στην σχετική κατάταξη της UEFA. Διαφορετική αναμένεται η […]

Ο Ολυμπιακός αναμένεται πολύ διαφορετικός και με εκπλήξεις για την ρεβάνς με την “Λούντο“. Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το κρίσιμο παιχνίδι. Στο οποίο καλούνται να φέρουν νίκη- πρόκριση. Τόσο για τους ίδιους. Όσο και για την Ελλάδα. Στο κυνήγι των βαθμών στην σχετική κατάταξη της UEFA.

Διαφορετική αναμένεται η ρεβάνς κόντρα στην Λουντογκόρετς στην Βουλγαρία, για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Σημαντικές επιστροφές

Mε “επιστροφές” προχωράει το πλάνο για τον Ολυμπιακό. Με τους  Ανδρέα Μπουχαλάκη  και Γιαν Εμβιλά να παίρνουν ρυθμό και λεπτά στα πόδια τους ενόψει Λουντογκόρετς. Αλλά και Παπασταθάπουλο και τον ΕΛ Αραμπί.

Συν τοις άλλοις, για τον Ολυπιακό ένα μεγάλο ερωτηματικό θα είναι η κατάσταση ετοιμότητας του Χένρι Ονιεκούρου. Ο Νιγηριανός βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση, μια και ακολούθησε το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Μονακό, δουλεύει καθημερινά για να είναι πανέτοιμος και θα είναι στην αποστολή για το Ράζγκραντ.

Επιστροφή στο 4-3-3

Έτσι, ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την δυνατότητα να επιστρέψει στο 4-3-3 και να εχει διαθέσιμες περισσότερες και ποιοτικότερες λύσεις στο παιχνίδι του.

Μοναδικό “μελανο” σημείο στην προετοιμασία των Πειραιωτών κάποιες μικροενοχλήσεις από τον  Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Οι οποίες ακόμα υπάρχουν και υπάρχει μια ανησυχία για το κατά πόσο θα είναι έτοιμος.

Εδώ έχουμε μια μεγάλη έκπληξη από τον Πέδρο, που τολμάει τις σκέψεις του να τις κάνει πράξεις.

Τελευταία του όπως όλοι είδαμε για να “γυρίσει” το ματς έβαλε τον Αγκιμπού. Και το “γύρισε”! Εμπιστεύεται νεαρούς παίχτες.

Λουντο sports365.gr

Η μεγάλη έκπληξη του Πέδρο

Και τώρα ήρθε η ώρα του Αποστολόπουλου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υπολογίζει πολύ στον νεαρό μπακ και σε περίπτωση προβλήματος με τον Σλοβένο, θα τον ρίξει στα βαθιά.

Μετά τον Τζολάκη και τον Αγκιμπού, ήρθε η ώρα για ακόμα ένα νεαρό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Σε αγώνα που καίει, θα πουν πολλοί. Ναι αλλά ο Μαρτίνς εχει τους δικούς του λόγους για τις επιλογές του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ