Θέλουν πολλές ομάδες τον Χρήστο Τζόλη! Θεωρείται το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ. Και ένα από τα κορυφαία ταλέντα στην Ελλάδα. Με αποτέλεσμα σύλλογοι από την Αγγλία να τον έχουν στο στόχαστρό τους. Η Μπράιτον είχε κάνει κρούση για την απόκτησή του και τώρα στο… κόλπο προστίθενται πλέον κι άλλες αγγλικές ομάδες. Μία από αυτές […]

Θέλουν πολλές ομάδες τον Χρήστο Τζόλη!

Θεωρείται το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ. Και ένα από τα κορυφαία ταλέντα στην Ελλάδα. Με αποτέλεσμα σύλλογοι από την Αγγλία να τον έχουν στο στόχαστρό τους.

Η Μπράιτον είχε κάνει κρούση για την απόκτησή του και τώρα στο… κόλπο προστίθενται πλέον κι άλλες αγγλικές ομάδες.

Μία από αυτές είναι η Μπρέντφορντ, που ανέβηκε φέτος στα μεγάλα «σαλόνια» της Premier League.

Ο 19χρονος άσος με τα εκπληκτικά νούμερα στην πρώτη του επαγγελματική σεζόν (46 συμ., 16 γκολ, 10 ασίστ) προσελκύει το ενδιαφέρον πολύ δυνατών κλαμπ, ωστόσο το μεγάλο ερώτημα είναι το εάν θα φτάσει τελικά στα γραφεία της Τούμπας μία πρόταση αρκετών εκατομμυρίων ευρώ, που να ικανοποιεί τον ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε ότι ο νεαρός επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τους «ασπρόμαυρους» χωρίς κάποια ρήτρα αγοράς.

Τη δεδομένη στιγμή, ο Τζόλης φυσικά συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ και βρίσκεται στα πλάνα της νέας αγωνιστικής περιόδου, έχοντας πλέον στην πλάτη του μία γεμάτη σεζόν και έχοντας δείξει στο γήπεδο τι μπορεί να προσφέρει στον Δικέφαλο.

Ωστόσο, στην περίπτωσή του τα πάντα θα παραμένουν ανοιχτά όσο βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο αφού ανά πάσα στιγμή μπορεί να φτάσει στα γραφεία της Μικράς Ασίας μία «συζητήσιμη» πρόταση για την απόκτησή του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ