Μπορεί ο Αχμέτ Χασάν να είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας στον Ολυμπιακό. Όμως αυτό πολλές φορές δεν είναι αρκετό. Μιλάμε σίγουρα για έναν παίκτη που έχει δώσει χρυσές στιγμές με τα γκολ του στην ομάδα. Ακόμη και εκείνα που βάζει όταν μπαίνει ως αλλαγή στο τέλος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όμως, ο […]

Μπορεί ο Αχμέτ Χασάν να είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας στον Ολυμπιακό. Όμως αυτό πολλές φορές δεν είναι αρκετό.

Μιλάμε σίγουρα για έναν παίκτη που έχει δώσει χρυσές στιγμές με τα γκολ του στην ομάδα. Ακόμη και εκείνα που βάζει όταν μπαίνει ως αλλαγή στο τέλος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όμως, ο ποδοσφαιριστής ήταν ένας από εκείνους που αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στην πρόσφατη επίσκεψη του στου Ρέντη. Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έδειξε την δυσσαρέσκεια του για την φετινή εικόνα του παίκτη.

Άλλωστε, από την στιγμή που εμφανίστηκε στο κάδρο ο Τικίνιο την φετινή σεζόν κάτι ράγισε ανάμεσα σε παίκτη και Ολυμπιακό. Αισθάνθηκε 3ος στα μάτια του Πέδρο Μάρτινς και αποκάλυψε πως έχει τάσεις φυγής.

Σαν να μην έφτανε και αυτό, ο παίκτης εκτέθηκε στη διαδικασία των πέναλτι με την Λουντογκόρετς, αλλά και στα προηγούμενα παιχνίδια με την Νέφτσι, και δεν έδειξε πως μπορεί να συνεισφέρει τα μέγιστα σε κανένα φετινό κρίσιμο τεστ.

Τις επόμενες ημέρες η υπόθεση του θα ξεκαθαρίσει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ