Ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του ψάχνει ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, αφού ο Γιοβάνοβιτς δεν τον υπολογίζει για τη συνέχεια. Άλλωστε και το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν το πέρασε δανεικός στην Ολλανδική Φοροτύνα Σίταρτ. Ο παίκτης έχει μείνει στην Αθήνα και… ψάχνει επόμενο σταθμό. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αυτός είναι πολύ πιθανόν να είναι […]

Ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του ψάχνει ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, αφού ο Γιοβάνοβιτς δεν τον υπολογίζει για τη συνέχεια. Άλλωστε και το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν το πέρασε δανεικός στην Ολλανδική Φοροτύνα Σίταρτ. Ο παίκτης έχει μείνει στην Αθήνα και… ψάχνει επόμενο σταθμό.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αυτός είναι πολύ πιθανόν να είναι η δανέζικη Βέιλε. Η ομάδα της ομώνυμης πόλης, σύφωνα με το ρεπορτάζ έχει προσεγγίσει και τον Παναθηναϊκό και τον παίκτη.

Από το περιβάλλον του 20χρονου ποδοσφαιριστή διαρρέεται ότι βλέπει με πολύ καλό μάτι την πρόταση. Άλλωστε, θέλει να αγωνιστεί. Και η Δανία είναι μια υπέροχη χώρα, που για πολλοστή φορά ψηφίζεται ως η δεύτερη πιο “ευτυχισμένη” του κόσμου.

Οι Δανοί έχουν έλθει σε επαφή και με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, όμως εκεί φαίνεται να υπάρχει, προς το παρόν, ένα μικρό πρόβλημα. Οι πληροφορίες λένε ότι οι “πράσινοι” απαιτούν 500.000 ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη. Το ποσόν αυτό είναι μεγάλο για τη δανέζικη ομάδα και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται Σε καλό κλίμα, ωστόσο, οπότε δεν αποκλείεται η υπόθεση να κλείσει -και σύντομα.

Πάντως, ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή εξακολουθεί να έχει και η Φορτούνα Σιτάρντ στην οποία έπαιξε ως δανεικός από τον Φεβρουάριο. Οι Ολλανδοί, που έχουν στο ρόστερ τους και τον Λάζαρο Ρότα, έμειναν ικανοποιημένοι από τον Εμμανουηλίδη όσο αγωνίστηκε εκεί. Θα ήθελαν να τον δουν και πάλι στην ομάδα, αυτή τη στιγμή όμως, βρίσκονται ένα βήμα πίσω από τη Βέιλε στη διεκδίκησή του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι