Ο Γιώργος Δώνης βρήκε τον επόμενο σταθμό στην προπονητική του καριέρα. Και μάλιστα, με μια συμφωνία που περιέχει ένα τεράστιο ποσό. Ο Γιώργος Δώνης αποχώρησε πριν λίγο καιρό από την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Όμως, δεν άργησε να βρει τον επόμενο προορισμό στην προπονητική του καριέρα. Ο Έλληνας τεχνικός συμφώνησε να επιστρέψει σε αρκετά… γνώριμα λημέρια. […]

Ο Γιώργος Δώνης βρήκε τον επόμενο σταθμό στην προπονητική του καριέρα. Και μάλιστα, με μια συμφωνία που περιέχει ένα τεράστιο ποσό.

Ο Γιώργος Δώνης αποχώρησε πριν λίγο καιρό από την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Όμως, δεν άργησε να βρει τον επόμενο προορισμό στην προπονητική του καριέρα.

Ο Έλληνας τεχνικός συμφώνησε να επιστρέψει σε αρκετά… γνώριμα λημέρια. Συγκεκριμένα, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Ουάχντα.

Ο ίδιος, είχε ξαναεργαστεί στη Σαουδική Αραβία, πριν το πέρασμά του από τον ΠΑΟ, καθώς ήταν προπονητής στην Αλ Χιλάλ. Η πορεία του εκεί κράτησε από τον Φλεβάρη του 2015, έως και τον Μάιο του 2016.

Σχετικά με την ομάδα που ανέλαβε ο Γιώργος Δώνης, βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη κατάσταση. Παλεύει για τη σωτηρία της και βρίσκεται στη 14η θέση της Saudi Professional League.

Το συμβόλαιο έχει ισχύ για δύο μήνες, με οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο. Οι συνολικές απολαβές όμως παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον. Ο ίδιος, μαζί με τους συνεργάτες του, αν ολοκληρωθεί αισίως η συμφωνία, θα έχουν να λάβουν περίπου 1.5 εκατ. ευρώ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ