O Παναθηναϊκός, χωρίς την άμυνα του αυτήν την φορά αλλά με την επίθεση του, πήρε πολύ σημαντικό διπλό μέσα στο Περιστέρι και κράτησε ζεστές τις ελπίδες του για την τετράδα. Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 2 – 3 Αν μη τι άλλο, το… χαρτί γύρισε για τον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα ο Λάζλο Μπόλονι, […]

O Παναθηναϊκός, χωρίς την άμυνα του αυτήν την φορά αλλά με την επίθεση του, πήρε πολύ σημαντικό διπλό μέσα στο Περιστέρι και κράτησε ζεστές τις ελπίδες του για την τετράδα.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 2 – 3

Αν μη τι άλλο, το… χαρτί γύρισε για τον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος κατόρθωσε να επιβάλλει ποδοσφαιρικές σταθερές στον τρόπο που αγωνίζεται το Τριφύλλι στο γήπεδο. Και τα καταφέρνει μάλιστα ρίχνοντας στη μάχη αρκετούς από τους πιτσιρικάδες της ομάδας. Αλλά σήμερα πήρε το διπλό που ήθελε με επίθεση και όχι με άμυνα.

Μετά από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2 επί του Ατρόμητου, με τον νεοαποκτηθέντα Γιουνούς Σανκαρέ να κάνει το ντεμπούτο του και να δίνει τη νίκη στους Πράσινους με δικό του γκολ στο 84′.

Οι Πράσινοι άνοιξαν το σκορ με τον Βέλεθ στο 10′, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Γούτας στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Στο 48′ ο Καρλίτος έδωσε ξανά το προβάδισμα στο Τριφύλλι, αλλά και πάλι ο Ατρόμητος είχε την απάντηση, ισοφαρίζοντας στο 55′ με κεφαλιά του Αγκάγιεφ.

Το χρυσό γκολ για τον Παναθηναϊκό πέτυχε ο Σανκαρέ 6 λεπτά πριν το τέλος, δίνοντας ένα σπουδαίο διπλό στην ομάδα του, μία εβδομάδα μετά τη γκέλα (0-0) με την Λαμία.

https://www.youtube.com/watch?v=aQkGGlHkBIE

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι