Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ακάθεκτος, και πέρασε σαν σε προπόνηση από την Ριζούπολη κερδίζοντας 3-1 τον Απόλλων Σμύρνης χάνοντας μάλιστα αρκετά ακόμα γκολ. Στο +14 από τη δεύτερη θέση ο Ολυμπιακός. Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός 1 – 2 Ο Ολυμπιακός για την 20ή αγωνιστική της Super League πήγε στη Ριζούπολη για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης […]

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ακάθεκτος, και πέρασε σαν σε προπόνηση από την Ριζούπολη κερδίζοντας 3-1 τον Απόλλων Σμύρνης χάνοντας μάλιστα αρκετά ακόμα γκολ. Στο +14 από τη δεύτερη θέση ο Ολυμπιακός.

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός 1 – 2

Ο Ολυμπιακός για την 20ή αγωνιστική της Super League πήγε στη Ριζούπολη για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης και έφυγε με τη νίκη με 3-1. Χασάν, Εμβιλά και Ντάουντα οι σκόρερ.

Δίχως να εντυπωσιάσει αλλά και χωρίς να ανησυχήσει σε κανένα σημείο του αγώνα, ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Απόλλωνα και πήρε τη νίκη με 3-1. Ο Αχμέντ Χασάν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, καθώς σημείωσε δύο γκολ από σοβαρά λάθη της άμυνας του Απόλλωνα 

Στο παιχνίδι που έκλεισε την 20η αγωνιστική στη Ριζούπολη, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός συνέχισε την ανοδική πορεία του, αφού μετά το 3-0 επί του ΠΑΟΚ την περασμένη Τετάρτη στο «Καραϊσκάκης» επικράτησε και του Απόλλωνα.

Ο Ολυμπιακός σε 20 παιχνίδια μετρά 17 νίκες και τρεις ισοπαλίες και είναι αήττητος για 33 αγώνες εκτός έδρας και απειλεί πλέον το ρεκόρ στην ιστορία του, που είναι 34.

Η τελευταία φορά που οι ερυθρόλευκοι έχασαν μακριά από το Φάληρο ήταν στις 10 Φεβρουαρίου 2019, όταν και ηττήθηκαν στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και από τότε έχουν 24 νίκες και εννέα ισοπαλίες.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 19′ έφτασε κοντά στο γκολ όταν σε κεφαλιά του Αχμέντ Χασάν ο Βέρχουλστ έδιωξε εντυπωσιακά.

Στο 26′, ο Κώστας Φορτούνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα να πέσει στην αριστερή του γωνία και να διώξει. Όμως, στο 31′, δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα όταν ο Χασάν τον πλάσαρε από κοντά και έγραψε το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα, ο Αιγύπτιος παραλίγο να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, αλλά αυτή τη φορά ο Βέλγος τερματοφύλακας τον νίκησε.

Ο Απόλλωνας απείλησε για πρώτη φορά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με ένα σουτ του Μπεντινέλι μέσα από την περιοχή, το οποίο μπλόκαρε ο Ζοσέ Σα.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αφού στο 65′ έγινε η πρώτη τελική με μια κεφαλιά του Ιωαννίδη από το ύψος του πέναλτι που μπλόκαρε ο Σα, ενώ η πρώτη τελική του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο ήταν και γκολ. Στο 72′ ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Χασάν έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Εμβιλά με νέα κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι σκόραρε για το 2-0.

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε πετύχει και τρίτο τέρμα στο 79′, αλλά το δυνατό σουτ του Ρέαμπτσιουκ έξω από την περιοχή, έδιωξε σε κόρνερ ο Βέρχουλστ. Στο 85′ ο Μασούρας βρήκε εξαιρετικά τον Χασάν και αυτός έχασε το άχαστο όντας ανενόχλητος στη μικρή περιοχή του Απόλλωνα.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα στο 90΄ με τον Ντάουντα, έπειτα από τραγικό λάθος στην ερυθρόλευκη άμυνα. Ο Χασάν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων σκόραρε ξανά διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

https://www.youtube.com/watch?v=K5ADYJiiXe4

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ