Συνεχίζονται τα μεταγραφικά σήριαλ για την ΑΕΚ.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Παναγιώτης Κονέ τρέχει όλα τα ανοιχτά μέτωπα της Ένωσης. Μετά τη βελτιωμένη πρόταση της ΑΕΚ στη Λας Πάλμας (1,5 εκατ. ευρώ), η πίεση που θ’ ασκηθεί και από τον ίδιο τον Σέρχιο Αραούχο θα βοηθήσει να τελειώσει οριστικά το θέμα. Της επιστροφής του.  […]

Συνεχίζονται τα μεταγραφικά σήριαλ για την ΑΕΚ.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Παναγιώτης Κονέ τρέχει όλα τα ανοιχτά μέτωπα της Ένωσης.

Μετά τη βελτιωμένη πρόταση της ΑΕΚ στη Λας Πάλμας (1,5 εκατ. ευρώ), η πίεση που θ’ ασκηθεί και από τον ίδιο τον Σέρχιο Αραούχο θα βοηθήσει να τελειώσει οριστικά το θέμα. Της επιστροφής του. 

Κάτι αντίστοιχο φαίνεται πως θα συμβεί και με την περίπτωση του Λε Ταλέκ. Του οποίου η περίπτωση εμπλέκεται κάπως λόγω ενός προβλήματος που προέκυψε.

Νέα σενάρια εξ Ιταλίας κάνουν λόγο και για νέα ονόματα.

Η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport αναφέρει πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ιάγο Φάλκε.

Με τίτλο “Θέλουν τον Ιάγο: ΑΕΚ, Ντουμπάι ή ΗΠΑ”, στο άρθρο σημειώνονται τα εξής, για τον Ισπανό επιθετικό: “Την Τρίτη ο Ιάγο Φάλκε θα είναι στη Borgo Filadelfia (έδρα της Τορίνο στο Τορίνο). Επιστρέφει από τον δανεισμό στην Μπενεβέντο, αφού με την Τορίνο έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο.

Εχει αρχίσει να γίνει πολύ πιθανό ότι το μέλλον του θα είναι μακριά από την Ιταλία. Τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει συγκεκριμένο ενδιαφέρον για τον Γαλιθιάνο άσο από τρεις πλευρές: Τον έχουν ζητήσει η ΑΕΚ Αθηνών, η Αλ Νασρ από το Ντουμπάι και μια ομάδα από το MLS των ΗΠΑ. Ο ίδιος το δείχνει: Η φυγή του είναι πιθανή…”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν