Ο Ράχμαν Μπάμπα είχε βάλει ως προτεραιότητα το να βρει μια ομάδα. Eίτε στα μεγάλα πρωταθλήματα. Eίτε ενός νησιού! και εδώ και λίγες ώρες η Ρέντιγκ επισημοποίησε την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι. Οι πρωταθλητές Ευρώπης ανακοίνωσαν με τη σειρά τους πως επέκτειναν το συμβόλαιο του Μπάμπα μέχρι το καλοκαίρι του […]

Ο Ράχμαν Μπάμπα είχε βάλει ως προτεραιότητα το να βρει μια ομάδα. Eίτε στα μεγάλα πρωταθλήματα. Eίτε ενός νησιού! και εδώ και λίγες ώρες η Ρέντιγκ επισημοποίησε την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης ανακοίνωσαν με τη σειρά τους πως επέκτειναν το συμβόλαιο του Μπάμπα μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Ο Γκανέζος ακραίος θα αγωνιστεί στην Τσάμπιονσιπ, με τη Ρέντιγκ να έχει κάνει απογοητευτικό ξεκίνημα με μια νίκη και τρεις ήττες στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια για το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε σχεδόν μέχρι το φινάλε πως περίμενε τον Γκανέζο και όταν διαπίστωσε πως εκείνος επιμένει να ψάχνει πρόταση από συγκεκριμένα πρωταθλήματα, προχώρησε στην επιλογή του Σίντκλεϊ.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ