Με δύο εκπροσώπους θα συνεχίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάτι που σημαίνει μίνιμουμ 12 ακόμα παιχνίδια για τους εκπροσώπους μας. Που μπορούν να προσφέρουν βαθμούς και να βελτιώσουν το εθνικό μας ranking. To Europa με το Conference League δεν έχουν πολύ μεγάλη διαφορά στο πριμ εισόδου στους ομίλους. Ομως υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες που […]

Με δύο εκπροσώπους θα συνεχίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάτι που σημαίνει μίνιμουμ 12 ακόμα παιχνίδια για τους εκπροσώπους μας. Που μπορούν να προσφέρουν βαθμούς και να βελτιώσουν το εθνικό μας ranking.

To Europa με το Conference League δεν έχουν πολύ μεγάλη διαφορά στο πριμ εισόδου στους ομίλους. Ομως υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες που θα δώσουν στον Ολυμπιακό περισσότερα χρήματα από τον ΠΑΟΚ.

Οι ερυθρόλευκοι έβαλαν σήμερα στα ταμεία τους 3,63 εκατομμύρια ευρώ που είναι το μπόνους εισόδου στους ομίλους του Europa League. Ενώ ο ΠΑΟΚ θα εισπράξει 2,94 εκατομμύρια ευρώ που είναι το αντίστοιχο μπόνους για την είσοδο στους ομίλους του Conference League.

Η διαφορά δεν είναι μεγάλη. Ωστόσο, εκεί που φαίνεται να αλλάζει το πράγμα είναι στο λεγόμενο Coefficient Bonus. Που είναι τα χρήματα που εισπράττουν οι ομάδες που μπαίνουν στους ομίλους. Με βάση την 10ετή βαθμολογία τους στην ΟΥΕΦΑ (και όχι με την πενταετή, η οποία παίζει ρόλο στις κληρώσεις).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ