Μπορεί να προηγήθηκε όμως δεν κατάφερε να παρουσιάσει καλό πρόσωπο κόντρα στην Βελεζ η ΑΕΚ. Η Ένωση κάνοντας μια θλιβερή εμφάνιση απ’ όλες τις πλευρές, βασισμένη στον περσινό κορμό που πάλι κατάρρευσε με το που συνάντησε δυσκολίες στο γήπεδο, γνώρισε ήττα με 2-1 από την Βελέζ του Μόσταρ που έπαιξε στην Ευρώπη μετά από 33 […]

Μπορεί να προηγήθηκε όμως δεν κατάφερε να παρουσιάσει καλό πρόσωπο κόντρα στην Βελεζ η ΑΕΚ.

Η Ένωση κάνοντας μια θλιβερή εμφάνιση απ’ όλες τις πλευρές, βασισμένη στον περσινό κορμό που πάλι κατάρρευσε με το που συνάντησε δυσκολίες στο γήπεδο, γνώρισε ήττα με 2-1 από την Βελέζ του Μόσταρ που έπαιξε στην Ευρώπη μετά από 33 χρόνια! Κανείς δεν περίμενε την ΑΕΚ στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν να βγάζει μάτια, πόσο μάλλον και χωρίς εκτός του Τζαβέλλα και κανέναν από τους νέους παίκτες στην ενδεκάδα. Αλλά το θέαμα της ομάδας του Μιλόγεβιτς που έμοιαζε ώρες – ώρες απελπισμένος στον πάγκο, ξεπέρασε και τις χειρότερες δυνατές προσδοκίες.

ΒΕΛΕΖ(Φ. Ντούντιτς): Μπογκντάνοβιτς, Όβτσινα, Ζείκοβιτς, Ίσιτς, Φερέιρα, Χασάνοβιτς, Πρσες(73΄Όσμιτς), Τσόσιτς(85΄ Ράντοβιτς), Άντουσιτς(69΄Μπεχάβοβιτς), Μπραντάο(85΄Στογιάνοβιτς), Ζαίμοβιτς(69΄Γκεοργκίεβιτς)

ΑΕΚ(Β. Μιλόγεβιτς): Τσιντώντας, Μπακάκης, Τζαβέλλας, Σβάρνας, Λόπες(59΄Μιτάι), Σιμάνσκι, Σάκχοφ(79΄ Λε Ταλέκ), Μάνταλος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ (69΄Αραούχο), Αλμπάνης(59΄Τάνκοβιτς)

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ