Ο Ινσούα φαίνεται πως θα συνεχίσει ως δανεικός στην Αλντοσίβι. Αργά το βράδυ της Πέμπτης η Αλντοσίβι ενημέρωσε την ΑΕΚ για την απόφαση της να κρατήσει στο δυναμικό της τον Εμάνουελ Ινσούα. Έτσι, παρατείνεται ο δανεισμός του Αργεντινού στην ομάδα της πατρίδας του. Και η ΑΕΚ λύνει ακόμα ένα πρόβλημα σε αυτό το επίπεδο. Από […]

Ο Ινσούα φαίνεται πως θα συνεχίσει ως δανεικός στην Αλντοσίβι.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης η Αλντοσίβι ενημέρωσε την ΑΕΚ για την απόφαση της να κρατήσει στο δυναμικό της τον Εμάνουελ Ινσούα.

Έτσι, παρατείνεται ο δανεισμός του Αργεντινού στην ομάδα της πατρίδας του. Και η ΑΕΚ λύνει ακόμα ένα πρόβλημα σε αυτό το επίπεδο.

Από τους παίκτες που δεν «χωρούν» στο ρόστερ αλλά έχουν συμβόλαιο, ο Ντέλετιτς έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Ανόρθωση. Ο Ινσούα παράμεινε στην  Αλντοσίβι ενώ ο Νταβίντ Σιμάο βρίσκεται ακόμα σε άδεια προκειμένου να βρει ομάδα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα τα καταφέρει.

Μοναδική εκκρεμότητα είναι ο Νασίμ Χνιντ για τον οποίο δεν υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον.

Αγωνιστκή Ταυτότητα ζητάει ο Μιλόγεβιτς!

Αυτό που προσπαθεί, κάνει και όπως είδαμε στο πρώτο φιλικό, πετυχαίνει στο… μυαλό των παικτών ο Μιλόγεβιτς, είναι να δώσει στην ΑΕΚ μία αγωνιστική ταυτότητα. Οι παίκτες της ΑΕΚ έπαιξαν οργανωμένα και οι κινήσεις τους φάνηκαν δουλεμένες κόντρα στην Φίτεσε. Με τον Βλάνταν Μιλογεβιτς να αναλύει περισσότερο το πλάνο του τις επόμενες μέρες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ