Ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει «κολλήσει» στις τελευταίες αναμετρήσεις της Φένλο, όμως ο ενδεχόμενος υποβιβασμός της ίσως τον βοηθήσει κιόλας. Ο Έλληνας επιθετικός αποτελεί τον κορυφαίο σκόρερ της λίγκας, όμως η Φένλο πηγαίνει από το κακό στο… χειρότερο. Ο Γιακουμάκης βρίσκεται σε περίοδο «αφλογιστίας». Λίγο που οι άμυνες τον «διαβάζουν» καλύτερα, λίγο που οι αμυντικοί έχουν […]

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει «κολλήσει» στις τελευταίες αναμετρήσεις της Φένλο, όμως ο ενδεχόμενος υποβιβασμός της ίσως τον βοηθήσει κιόλας.

Ο Έλληνας επιθετικός αποτελεί τον κορυφαίο σκόρερ της λίγκας, όμως η Φένλο πηγαίνει από το κακό στο… χειρότερο.

Ο Γιακουμάκης βρίσκεται σε περίοδο «αφλογιστίας». Λίγο που οι άμυνες τον «διαβάζουν» καλύτερα, λίγο που οι αμυντικοί έχουν το νου τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι επιθετικές δυνατότητες της Φένλο να μειώνονται. Η άμυνά της απ’ την άλλη, σε μαύρο χάλι! Έχει δεχτεί 75 γκολ, 11 περισσότερα από την τελευταία στην κατάταξη του Ολλανδικού πρωταθλήματος, την Ντεν Χάαγκ.

Η ομάδα του Γιακουμάκη μετράει 10 συνεχόμενες ήττες στην Eredivisie, μετά τη νίκη θρίαμβο με 4-1 επί της Φίτεσε, στις 27 Ιανουαρίου. Μάλιστα, ο Γιακουμάκης είχε σκοράρει και τα τέσσερα γκολ της επικής αυτής νίκης. Ο Τύπος της Ολλανδίας είχε χαρακτηρίσει αυτήν τη νίκη ως την επισφράγιση της παραμονής για τη Φένλο. Τί το ήθελαν; Ο κατήφορος ήρθε στη συνέχεια…

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ δεν βρίσκει το φάρμακο για να σκοράρει. Στις 10 αυτές ήττες έχει σκοράρει μόλις 4 φορές, ενώ σε τρία σερί ματς έχει μείνει δίχως γκολ.

Ένας ενδεχόμενος υποβιβασμός για τη Φένλο θα είναι και απαραίτητα άσχημη είδηση για τον Γιακουμάκη; Η απάντηση είναι, φυσικά και ΟΧΙ! Ο Έλληνας στράικερ έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στο πρωτάθλημα, ενώ η οικονομική απαίτηση της Φένλο θα πέσει αρκετά από τα 5 εκατ. ευρώ που αξιώνει αυτήν τη στιγμή για να τον παραχωρήσει.

Αν η ομάδα πέσει στη β’ κατηγορία, και ο ίδιος πιέζει για αποχώρηση, τότε ο πήχης θα χαμηλώσει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eredivisie

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ