Μετά τον θρίαμβο επί της Αιντχόφεν, και τις απουσίες που είχε ο ΠΑΟΚ, χωρίς να βγάλει ενέργεια δυσκολεύτηκε πολύ στην Ριζούπολη εναντίον του ουραγού Απόλλων και τελικά με ένα πέναλτι που θα σηκώσει συζητήσεις κέρδισε με 3-1. Ο Πολωνός επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι πέτυχε ένα γκολ και κέρδισε πέναλτι, οδηγώντας την ομάδα του στη […]

Μετά τον θρίαμβο επί της Αιντχόφεν, και τις απουσίες που είχε ο ΠΑΟΚ, χωρίς να βγάλει ενέργεια δυσκολεύτηκε πολύ στην Ριζούπολη εναντίον του ουραγού Απόλλων και τελικά με ένα πέναλτι που θα σηκώσει συζητήσεις κέρδισε με 3-1.

Ο Πολωνός επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι πέτυχε ένα γκολ και κέρδισε πέναλτι, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη -με 3-1 επί του αξιόμαχου Απόλλωνα Σμύρνης- την τρίτη συνεχόμενη με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο. Προηγήθηκε με Σφιντέρσκι, χαλάρωσε, ισοφαρίστηκε και μετά πάλι από στημένες μπάλες (πέναλτι από Σβαμπ, Αουγκούστο) πήρε το αγχωτικό αλλά πολύτιμο διπλό με 3-1 κόντρα στον μαχητικό Απόλλωνα.

Στο 15ο λεπτό, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έβγαλαν μία υποδειγματική αντεπίθεση, με τον Σβιντέρσκι να φεύγει μόνος του και να νικάει σε τετ α τετ τον Βερχούλστ, κάνοντας το 0-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και με σκόρερ τον Σωτήρη Τσιλούλη στο 63′ ο Απόλλων Σμύρνης πετυχαίνει το 1-1 στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Ριζούπολης για την 8η αγωνιστική της Super League 1.

Ο 25χρονος δεξιός εξτρέμ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» σκόραρε με εξαιρετική προβολή σε εκτέλεση κόρνερ που είχε κερδίσει η ομάδα του.

Η απάντηση για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 78′ με τον Στέφαν Σβαμπ να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Σβιντέρσκι μετά από πάτημα του Λισγάρα.

Στο τέλος ο ΠΑΟΚ κερδίζει νέο πέναλτι για χέρι στον Μπρούσιτς. Ο Ντόουγκλας εκτέλεσε και πέτυχε το τελικό 3-1.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ