Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού ήταν κοινό μυστικό ότι ο Αϊτόρ ήθελε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Η ΠΑΕ, ωστόσο, του είχε καταστήσει σαφές ότι η μοναδική περίπτωση να έφευγε. Ηταν να έφερνε ικανοποιητική πρόταση για να πωληθεί. Ομάδες από την Ισπανία και την Ολλανδία τον τσέκαραν μες στο καλοκαίρι. Κάποιες από αυτές κατέθεσαν […]

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού ήταν κοινό μυστικό ότι ο Αϊτόρ ήθελε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Η ΠΑΕ, ωστόσο, του είχε καταστήσει σαφές ότι η μοναδική περίπτωση να έφευγε. Ηταν να έφερνε ικανοποιητική πρόταση για να πωληθεί.

Ομάδες από την Ισπανία και την Ολλανδία τον τσέκαραν μες στο καλοκαίρι. Κάποιες από αυτές κατέθεσαν και πρόταση (όπως π.χ. η Χιχόν που ζήτησε τον δανεισμό του), ωστόσο τίποτε δεν κρίθηκε ως συμφέρον για τους “πράσινους“.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής ψάχνεται μέσω του εκπροσώπου του ακόμα, προκειμένου να φέρει μια καλή πρόταση στον Παναθηναϊκό μέχρι το φινάλε των μεταγραφών. Πλέον τα περιθώρια είναι στενά και δύσκολα, όμως δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το όποιο ενδεχόμενο μέχρι την 31η Αυγούστου.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ