Τον τελευταίο καιρό ακούγονται και γράφονται πολλά γύρω από τα ονόματα που στοχεύει ο Ολυμπιακός. Κυρίως, όσο αναφορά το θέμα του εξτρέμ. Ας δούμε τα κορυφαία ονόματα που προκύπτουν για τους “Πειραιώτες”: Ζορζ Κέβιν Ενκουντού: https://www.youtube.com/watch?v=h_B9MoiR5GE Ίσως η κορυφή της λίστας των εξτρέμ για τον Ολυμπίακό. Είχε απασχολήσει και πέρυσι και παραμένει στα υπόψιν. Βεβαίως […]

Τον τελευταίο καιρό ακούγονται και γράφονται πολλά γύρω από τα ονόματα που στοχεύει ο Ολυμπιακός.

Κυρίως, όσο αναφορά το θέμα του εξτρέμ.

Ας δούμε τα κορυφαία ονόματα που προκύπτουν για τους “Πειραιώτες”:

Ζορζ Κέβιν Ενκουντού:

https://www.youtube.com/watch?v=h_B9MoiR5GE

Ίσως η κορυφή της λίστας των εξτρέμ για τον Ολυμπίακό. Είχε απασχολήσει και πέρυσι και παραμένει στα υπόψιν. Βεβαίως οι δυσκολίες είναι τεράστιες της συγκεκριμένης περίπτωσης.

Ρις Νέλσον:

Είναι στα πολύ ψηλά… πατώματα της λίστας του Ολυμπιακού. Ο Σωκράτης έριξε την ιδέα τον Γενάρη αφού υπήρξαν συμπαίκτες στην Άρσεναλ και δεν έχει ξεχαστεί ακόμα, ο Καρεμπέ φέρεται να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις ώστε αν δοθεί η ευκαιρία να κάνει… μπάσιμο. Δεν είναι αρνητικός για την Ελλάδα αλλά πρώτα πρέπει να λύσει ένα θέμα που έχει με την Άρσεναλ.

Αλασάν Ενταό:

https://www.youtube.com/watch?v=YXM6J_rbcd8

Είναι απολύτως υπαρκτό το ενδιαφέρον που αποκάλυψαν οι Τούρκοι. Αρέσει στον Μοντέστο και εκτιμάται ότι είναι ένα ενδιαφέρον πακέτο που προσφέρεται για να επενδυθούν χρήματα πάνω του με την ελπίδα να εξελιχθεί σε βασικό παίκτη και στο μέλλον να φέρει χρήματα στο ταμείο.

Ντενίς Μπουανγκά:

Ο μοναδικός που αρέσει από τη Σεντ Ετιέν σε αντίθεση με άλλους (Καζρί, Χαμουμά, Μπουντεμπούζ) που έχουν γραφτεί και δεν ισχύει το παραμικρό.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ