Στον Ολυμπιακό έχουν μάθει καλά την αγορά. Οι παίκτες που επιλέγουν οι “ερυθρόλευκοι” είναι πάντοτε επενδύσεις. Μία από αυτές είναι και του Μαντί Καμαρά. Ο κύκλος του παίκτη φαίνεται πως έχει κλείσει στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Και στον Ολυμπιακό θέλουν να βγάλουν όσο περισσότερο κέρδος από την σωστή επιλογή παίκτη που έκαναν. Όπως αντίστοιχα και στην […]

Στον Ολυμπιακό έχουν μάθει καλά την αγορά. Οι παίκτες που επιλέγουν οι “ερυθρόλευκοι” είναι πάντοτε επενδύσεις. Μία από αυτές είναι και του Μαντί Καμαρά.

Ο κύκλος του παίκτη φαίνεται πως έχει κλείσει στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Και στον Ολυμπιακό θέλουν να βγάλουν όσο περισσότερο κέρδος από την σωστή επιλογή παίκτη που έκαναν.

Όπως αντίστοιχα και στην περίπτωση του Κώστα Τσιμίκα. Έτσι και με τον Καμαρά οι μνηστήρες είναι αρκετοί. Αυτοί όμως που θα δώσουν τα “χοντρά” εκατομμύρια θα έχουν την ευκαιρία να τον αποκτήσουν.

Αγγλία, Γαλλία και Ιταλία οι πηγές για τις ομάδες που ενδιαφέρονται!

Η Νάπολι θέλει πολύ τον παίκτη. Όπως και “παραδοσιακά” παίκτες του Ολυμπιακού. Στην λίστα των Ίντερ και Μίλαν επίσης. Ο Ατζέντης του παίκτη, Ίσα, μαζί με τον Φρεντερίκο Παστορέλο δουλεύουν πάνω στην περίπτωση και εξετάζουν το συμφέρον του πελάτη τους.

Στο παιχνίδι και Μαρσέιγ και Νις. Βέβαια εδώ βάζουμε έναν αστερίσκο. Καθώς οι γαλλικοί σύλλογοι ταλανίζονται από οικονομικά πρβλήματα και δύσκολα θα μπορούσαν να φτάσουν σε ένα ποσό άνω των 12 εκ. ευρώ.

Στην Γαλλία , λοιπόν, εκτιμούν πως η Νις για τον Καμαρά θα μπορούσε να φτάσει, με πολύ…ζόρι! Στα λεφτά που πήρε πέρσι ο Ολυμπιακός απο την Λίβερπουλ για τον Τσιμίκα. Δηλαδή μεταξύ 13 με 14.000.000 ευρώ. Κι αυτό θα θεωρηθεί υπερβατικό ποσό για την Νις, παρότι διαθέτει ιδιοκτήτη πάρα πολύ δυνατό οικονομικά.

Άραγε ο Ολυμπιακός είναι διατεθημένος να χαλαλήσει τον παίκτη για μόνο τόσα;

Εδώ μιλάμε για χρυσορυχείο!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик