Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ακάθεκτος, κέρδισε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, και ουσιαστικά το 46ο πρωτάθλημα του. Ο σημερινός αγώνας δεν ήταν τόσο για τους τρεις βαθμούς, όσο για τις εντυπώσεις. Αλλά η ομάδα του Μαρτίνς κέρδισε βαθμούς και εντυπώσεις. Δίκαια και το σκορ θα μπορούσε να είχε γράψει περισσότερα γκολ. Ο ΠΑΟΚ στην αρχή του […]

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ακάθεκτος, κέρδισε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, και ουσιαστικά το 46ο πρωτάθλημα του. Ο σημερινός αγώνας δεν ήταν τόσο για τους τρεις βαθμούς, όσο για τις εντυπώσεις. Αλλά η ομάδα του Μαρτίνς κέρδισε βαθμούς και εντυπώσεις.

Δίκαια και το σκορ θα μπορούσε να είχε γράψει περισσότερα γκολ. Ο ΠΑΟΚ στην αρχή του αγώνα προσπάθησε, αλλά όσο περνούσε ή ώρα έδειχνε ότι δεν μπορούσε να χτυπήσει τον αντίπαλο του. Και μετά το πρώτο γκολ ουσιαστικά παρέδωσε τα όπλα.

Τρία γκολ, τρία δοκάρια και μια εμφατική απάντηση στον αντίπαλο του.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Το γκολ του Ελ Αραμπί για το 1-0 (vid)

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3 – 0

Οι δύο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες πριν από δύο εβδομάδες στην Τούμπα και ήρθαν ισόπαλες με 1-1 και σήμερα, πραγματοποιήθηκε στο Φάληρο η αναμέτρηση τους για τον δεύτερο γύρο της Super League.

Ο Ολυμπιακός πριν τη σέντρα ήταν πρώτος και αήττητος έπειτα από 18 παιχνίδια, έχοντας 15 νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως έχασε για τελευταία φορά στις 12 Ιουλίου 2020, από τον ΠΑΟΚ με 1-0 στο 90′ και δεν μπόρεσε να κατακτήσει το πρωτάθλημα αήττητος. Φέτος, όμως, δείχνει να είναι η χρονιά του, αφού δεν υπάρχει αντίπαλος να τον κοντράει στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Ο ΠΑΟΚ ήταν η μοναδική ομάδα που έχει νικήσει τον Ολυμπιακό στα τελευταία 78 παιχνίδια για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Έτσι αύξησε και άλλο τη διαφορά από τους διώκτες του και βρίσκεται στο +12 από τον Άρη, και +14 και + 15 από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Ο Δικέφαλος του Βορρά βρήκε και την πρώτη ευκαιρία του αγώνα, ωστόσο μετά το δεκάλεπτο περίπου οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι. Γενικά το ματς, όπως αναμενόταν, είχε πολλή τακτική, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να εξουδετερώσουν τα ατού του αντιπάλου. 

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι την πρώτη φορά που η ομάδα του Μαρτίνς κατάφερε να την κυκλοφορήσει σωστά και γρήγορα, βρήκε και την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία, στο 33′. Από το σημείο αυτό και έπειτα ο Ολυμπιακός ήταν που πήρε ίσως ψυχολογία, κράτησε τη μπάλα στα πόδια πιο σωστά και άρχισε να κάνει το παιχνίδι του. Γρήγορα μάλιστα βρήκε ακόμη δύο κλασικές ευκαιρίες με το σουτ του Καμαρά λίγο άουτ και το δοκάρι του Μπρούμα. Το πρώτο ημίχρονο ωστόσο ολοκληρώθηκε με μεγάλη φάση για τον ΠΑΟΚ και το σουτ του Τζόλη που απέκρουσε ο Σα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα και γρήγορα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μετά από έξοχη επίθεση και κυκλοφορία της μπάλας, με τον Μπουχαλάκη να βγάζει την ασίστ για το πλασέ του Ελ Αραμπί στο 50′. 

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-0: Πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά! (vids)

50′ 1-0! Ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ στο Καραϊσκάκη! Ο Μπουχαλάκης έκανε την μπαλιά για τον Ελ Αραμπί μέσα στην περιοχή, με τον Μαροκινό να γίνεται κάτοχος της μπάλας αφού ο Ροντρίγκο δεν μπόρεσε να διώξει, βγήκε απέναντι στον Ζίβκοβιτς και πλάσαρε για το 1-0 στο ματς!

Και από τη στιγμή που «άνοιξε», οι «ερυθρόλευκοι» με την ποιότητά τους εκμεταλλεύθηκαν το ένα μεγάλο λάθος του ΠΑΟΚ και καθάρισαν το ματς με το 2-0 του Καμαρά στο 77′. Στο φινάλε, ο Βρουσάι έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα… τίτλου, με το 3-0.

77′ 2-0! Ο Ολυμπιακός διπλασιάζει τα γκολ του στο Καραϊσκάκη! Βγήκαν στην αντεπίθεση οι «ερυθρόλευκοι» ο Ελ Αραμπί τράβηκε δύο παίκτες πάνω του και έκανε την μπαλιά για τον Καμαρά, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του Ζίβκοβιτς!

89′ 3-0! Ο Ολυμπιακός κάνει το 3-0 στο Καραϊσκάκη! Ο Ελ Αραμπί πέρασε τον αντίπαλό του έδωσε πολύ ωραία στον Βρουσάι, ο οποίος κοντρόλαρε και μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι και στην επαναφορά πλάσαρε σε κενή εστία!

https://www.youtube.com/watch?v=1wHBzNutKqg

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» υπάρχουν αρκετά πανό στις εξέδρες με περιεχόμενο κατά των «ασπρόμαυρων» αλλά και του Ιβάν Σαββίδη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик